Μπαρτσελόνα: Περιμένει να ενηλικιωθεί ο Γιαμάλ για να τον «δέσει» μέχρι το 2030

Μπαρτσελόνα: Περιμένει να ενηλικιωθεί ο Γιαμάλ για να τον «δέσει» μέχρι το 2030
Photo Credits: INTIME

Την ενηλικίωση του Γιαμίν Γιαμάλ περιμένουν στην Μπαρτσελόνα ώστε να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο έως το 2030

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να έχει πολλά προβλήματα, τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά, ωστόσο η πρόοδος του Γιαμίν Γιαμάλ είναι κάτι για το οποίο μπορούν να υπερηφανεύονται φέτος στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα.

Ο 16χρονος άσος συνεχίζει να αποτελεί τη μεγαλύτερη πηγή κινδύνου των «μπλαουγκράνα» στα παιχνίδια, έχοντας αναλάβει ηγετικό ρόλο στα πλάνα του Τσάβι και στον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσεται η Μπαρτσελόνα. Ήδη στη Βαρκελώνη έχουν έτοιμο το νέο συμβόλαιο του νεαρού επιθετικού, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεσμεύεται έως το 2026. Το γεγονός ότι αποτελεί ακόμα… παιδάκι, δεν επιτρέπει στην Μπαρτσελόνα να προσφέρει νέο μεγάλο συμβόλαιο στον 16χρονο, ωστόσο αυτό αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων χρόνων.

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα προσφέρει στον Γιαμάλ συμβόλαιο έως το 2030 μόλις εκείνος «πατήσει» τα 18 του, δηλαδή το 2024, με τις δύο πλευρές να τα έχουν ήδη βρει και να περιμένουν απλώς την πάροδο του χρόνου για να ρίξουν και τις τελικές υπογραφές.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X