ΑΕΚ: Στην προεπιλογή του Τριντιντάντ Λιβάι και Τζούντα Γκαρσία

ΑΕΚ: Στην προεπιλογή του Τριντιντάντ Λιβάι και Τζούντα Γκαρσία
Photo Credits: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία μετρά 42 συμμετοχές και 8 γκολ με το εθνόσημο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λιβάι και ο Τζούντα Γκαρσία της ΑΕΚ βρίσκονται στην 60μελή προεπιλογή της εθνικής του Τριντιντάντ και Τομπάγκο για τα παιχνίδια του Μαρτίου.

Στις 23 Μαρτίου το Τρινιντάντ και Τομπάγκο θα παίξει στα play-in του Concacaf Nations League με τον Καναδά στο Τέξας με στόχο την πρόκριση στο CONMEBOL Copa America τον Ιούνιο. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άνγκους Ιβ ανακοίνωσε μια 60μελή προεπιλογή γι’ αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, η οποία έχει και… κιτρινόμαυρο χρώμα.

Στη λίστα αυτή των παικτών βρίσκεται τόσο ο Λιβάι Γκαρσία της ΑΕΚ, ο οποίος αποτελεί στέλεχος της εθνικής της χώρας του, αλλά και ο αδελφός του Τζούντα, ο οποίος τελευταία πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ Β.

Ο Λιβάι μετρά 42 συμμετοχές και 8 γκολ με το εθνόσημο, ενώ ο αδελφός του Τζούντα έχει 15 συμμετοχές και τρία τέρματα, αλλά είχε να κληθεί στην εθνική από τον Σεπτέμβριο του 2022.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X