Super League: Το πρόγραμμα ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Super League: Το πρόγραμμα ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας
Photo Credits: INTIME

Το πρόγραμμα των ομάδων του «Big-4» για τις δύο τελευταίες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα αλλαγή των ισορροπιών επέφερε το πέρας της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague, έστω κι αν αυτή δεν αφορούσε θέσεις.

Η δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας γκέλα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Κηφισιά (1-1) έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ, που επικράτησε άνετα της Λαμίας το Σάββατο (25/02) με 3-1 εκτός έδρας και στον ΠΑΟΚ, που κέρδισε με ανατροπή τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο με 3-1, αλλά και στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να μειώσει την διαφορά από την τρίτη θέση στους δύο, μετά τη νίκη ενάντια στον Αστέρα με 2-1, επίσης με ανατροπή.

Η εικόνα της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής:

1. ΑΕΚ 55
2. ΠΑΟΚ 54
3. Παναθηναϊκός 52
4. Ολυμπιακός 50

Πλέον απομένουν δύο «στροφές» για την λήξη της κανονικής διάρκειας και οι πέντε ομάδες του «Big-4» θέλουν το απόλυτο προκειμένου να μπουν στα Play-offs με την καλύτερη δυνατή βαθμολογική… προίκα από την regular season. Πάμε, όμως, να δούμε τα «εμπόδια» που θα συναντήσει η κάθεμία τους μέχρι το φινάλε το πρωταθλήματος.

Επικίνδυνα ματς για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στην «OPAP Arena», μία ομάδα που βρίσκεται σε δεινή θέση και εμπλέκεται στην «μάχη της σωτηρίας» θέλοντας πάση θυσία να βάλεις στο… σακούλι της βαθμούς απ’ όποιο παιχνίδι μπορεί, ειδικά μετά την «αυτοχειρία» στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ, που ήρθε ισόπαλη 2-2 ενώ προηγήθηκε 2-0 στην έδρα της.

Την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος η «Ένωση» πάει στο «Κλ. Βικελίδης» στο τελευταίο μεγάλο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στον Άρη, όπου πιθανότατα (ανάλογα και με τα αποτελέσματα των υπολοίπων) θα πρέπει να φύγει αλώβητη, αν θέλει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ:

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (28/02-19:00)
Άρης – ΑΕΚ (03/03-19:30)

Το ευκολότερο πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του δύο εκτός έδρας παιχνίδια μεν, αλλά με αντιπάλους οι οποίοι δεν έχουν κάποιον άμεσο στόχο αυτή τη στιγμή και κατ’ επέκταση κάποιο ισχυρό κίνητρο, αφού ο Πανσερραϊκός που αντιμετωπίζει πρώτα απέχει επτά βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού και η Λαμία που ακολουθεί την τελευταία αγωνιστική είναι πιθανό να έχει ήδη κλειδώσει την είσοδό της στα Play-offs. Κάπως έτσι ο «δικέφαλος του βορρά» θα πάει για το 2/2 ευελπιστώντας σε στραβοπάτημα της ΑΕΚ για να περάσει στην κορυφή.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ:

Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ (28/02-20:00)
Λαμία – ΠΑΟΚ (03/03-19:30)

Με Αρη και ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός μετά τα δύο συνεχόμενα στραβοπατήματα στο πρωτάθλημα πρέπει τώρα να ανασυνταχθεί και να βρει τις δύο νίκες που θα του δώσουν την δυνατότητα να τελειώσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία και όσο πιο κοντά στην κορυφή. Οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Άρη στην Λεωφόρο εβρισκόμενοι σε κατάσταση πίεσης από τα δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα κι έπειτα πάνε στο «Γεντί Κουλέ» για να κοντραριστούν με τον ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού:

Παναθηναϊκού – Άρης (28/02-21:00)
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός (03/03-19:30)

Αστείο πρόγραμμα για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που στα… σημεία έχει δυσκολότερο πρόγραμμα από τον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να δώσουν κι εκείνοι δύο αγώνες με μικρομεσαίες ομάδες και μάλιστα η μία μέσα την έδρα τους, ωστόσο παίζουν με ομάδες που βρίσκονται στο επίκεντρο της μάχης του υποβιβασμού. Αρχικά πάνε στο Αγρίνιο να αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό κι έπειτα ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους υποδεχόμενοι τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης», δύο ομάδες που είναι αντίστοιχα 13η (ισόβαθμη με την τελευταία Κηφισιά) και 11η (δύο βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού).

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός (28/02-17:00)
Ολυμπιακός – Βόλος (03/03-19:30)

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X