ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο προπονητής του Μεξικό για τον Πινέδα (VIDEO)

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο προπονητής του Μεξικό για τον Πινέδα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Μεξικό επισκέφθηκε την Ελλάδα για τον Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευρωπαϊκή… περιοδεία κάνει τις τελευταίες μέρες ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χάιμε Λοθάνο με τον υπεύθυνο στρατηγικής της εθνικής ομάδας του Μεξικού Ντουίλιο Νταβίνο, όπου συναντάται με ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για την επόμενη μέρα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην κάνει στάση στην Αθήνα για τον Ορμπελίν Πινέδα.

Με τον άσο της ΑΕΚ μίλησαν για τις καλές του εμφανίσεις, το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και για το μέλλον της εθνικής Μεξικού στις επόμενες διοργανώσεις.

Οι «Τρι» δεν θα συμμετέχουν στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2026, αλλά έχουν υποχρεώσεις για το Nations League και το Copa América. Και αυτά τα δύο χρόνια θα γίνει πολύ προσεκτική επιλογή των παικτών που θα καλούνται στην εθνική. Αλλά ο Πινέδα φαίνεται πως είναι μέσα στις επιλογές για να αποτελέσει βασικό στέλεχος αυτής της ομάδας.

Πριν από την Αθήνα, οι Λοθάνο και Νταβίνο βρέθηκαν στην Τουρκία και την Αττάλεια, όπου μίλησαν με τον Λουίς Τσάβες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X