Ποιος είναι ο Σωτήρης Τσιλούλης - Ο «βίος» του 29χρονου εξτρέμ της Λαμίας που ετοιμάζεται για την ΑΕΚ (VIDEO)

Ποιος είναι ο Σωτήρης Τσιλούλης - Ο «βίος» του 29χρονου εξτρέμ της Λαμίας που ετοιμάζεται για την ΑΕΚ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ποιος είναι ο 29χρονος εξτρέμ, Σωτήρης Τσιλούλης που ετοιμάζεται για το δρομολόγιο Λαμία - ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τελευταίες ώρες γίνεται ένας χαμός μετά την προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με τον άσο της Λαμίας, Σωτήρη Τσιλούλη που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Και τι δεν έχει γραφτεί; Και τι δεν έχει ειπωθεί για τον 29χρονο εξτρέμ της Λαμίας; Ποιος είναι, όμως, ο ποδοσφαιριστής, Σωτήρης Τσιλούλης;

Κατ’ αρχήν είναι γεννημένος ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου του 1995 στη Λάρισα.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ήταν στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ και το καλοκαίρι του 2013 πήγε στον Δωτιέα Αγιάς. Εκεί έκατσε έναν χρόνο και μετέπειτα πήγε στις Σέρρες, όπου επίσης έκατσε έναν χρόνο για να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι του 2015 στη Λαμία, η οποία τότε δεν βρισκόταν στη μεγάλη κατηγορία.

Λίγους μήνες μετά πήγε στην Αναγέννηση Καρδίτσας, έπειτα είχε ένα πέρασμα από τον Απόλλωνα Λάρισας και το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε στον Πανιώνιο, μπαίνοντας στον κόσμο της Super League. Στις δύο χρονιές που αγωνίστηκε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης μέτρησε 63 συμμετοχές, 10 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 μετακόμισε στην Ριζούπολη. Φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης για δύο χρόνια με 51 ματς, 5 γκολ και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Και το καλοκαίρι του 2022 μετακομίζει στη Λαμία.

Πέρυσι κατέγραψε 30 συμμετοχές (4 γκολ και 2 ασίστ), ενώ φέτος είναι που κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του, όντας εκ των κορυφαίων της Λαμίας και εκ των κορυφαίων στη θέση του γενικότερα στο πρωτάθλημα φέτος, μετρώντας 5 γκολ και 3 ασίστ σε 21 συμμετοχές.

Πρόσφατα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Φως» είχε αναφερθεί στις φιλοδοξίες του. Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν έχει τελειώσει το όνειρο της μεγάλης ομάδας, ο Τσιλούλης είχε απαντήσει: «Ποτέ δεν θα τελειώσει. Είμαι πολύ φιλόδοξος».

Και να που το όνειρο του 29χρονου εξτρέμ φαίνεται πως θα γίνει πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X