Ολυμπιακός: Αναλαμβάνει πόστο ο Βαλμπουενά το καλοκαίρι

Ολυμπιακός: Αναλαμβάνει πόστο ο Βαλμπουενά το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Ο Ματιέ Βαλμπουενά θα αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι που μας έρχεται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματιέ Βαλμπουενά φαίνεται πως θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, όμως θα έχει διαφορετικό πόστο.

Ο Βαλμπουενά αν και είχε προτάσεις από ομάδες της Super League αποδέχθηκε την προσφορά του Απόλλωνα Λεμεσού. Με τον κυπριακό σύλλογο υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας καταγράφοντας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, 25 συμμετοχές, 7 γκολ και 2 ασίστ.

Ο άλλοτε άσος της Μαρσέιγ, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται πάντα σε ανοικτή γραμμή με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, σκοπεύει στο τέλος της σεζόν να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Μάλιστα τις προηγούμενες μέρες, ταξίδεψε στην Αθήνα προκειμένου να αποσαφηνιστεί ο ακριβής ρόλος που θα έχει.

Ο Βαλμπουενά αγωνίστηκε στους Πειραιώτες για μια τετραετία (2019-23), χαρακτηρίζοντας τον Ολυμπιακό ως ένα σημαντικό σταθμό της καριέρας του.

«Ο Ολυμπιακός έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Η Αθήνα έχει μια ξεχωριστή θέση στη ζωή μου και όλοι εσείς μου έχετε φέρει τόσο ευτυχία και πληρότητα Ξέρω βαθιά μέσα μου ότι θα μια μέρα θα βρεθούμε ξανά», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X