Η απρέπεια Βόκολου σε Τσιλούλη και Λαμία τον φέρνει στην έξοδο!

Η απρέπεια Βόκολου σε Τσιλούλη και Λαμία τον φέρνει στην έξοδο!
Photo Credits: INTIME

Ο Λεωνίδας Βόκολος, παρά την καλή πορεία της Λαμίας φέτος, κάθεται σε αναμένα κάρβουνα μετά την χθεσινοβραδινή αποκάλυψη για την μεταγραφή του Τσιλούλη στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η απρέπεια του Λεωνίδα Βόκολου να βγάλει στη σέντρα τον Σωτήρη Τσιλούλη και τη συμφωνία του με την, ίσως φέρει ραγδαίς εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας της Φθιώτιδας καθώς τον φέρνει στην έξοδο.

Ο 53χρονος προπονητής σε ερώτηση που του έγινε στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την «Ένωση» και την εντός έδρας ήττα της ομάδας του με 3-1 σχετικά με την απουσία του Έλληνα εξτρέμ απάντησε πως εκείνος έμεινε εκτός αποστολής, γιατί του είπε πως είχε συμφωνήσει να πάρει μεταγραφή στην «Ένωση» το καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ στη συνέχεια επιβεβαίωσε πως υπάρχει προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή διευκρινίζοντας πως ακόμη δεν έχουν πέσει υπογραφές.

Η όλη αυτή κατάσταση που δημιουργήθηκε μετά από την αποκάλυψη αυτή έχει προκαλέσει… τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας της Φθιώτιδας, οι οποίοι με την σειρά της μπορεί να επιφέρουν εξελίξεις, ακόμη και σήμερα, σχετικά με το μέλλον του Λεωνίδα Βόκολου, που αυτή τη στιγμή είναι αβέβαιο.

Ο 53χρονος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της Λαμίας από τον Φλεβάρη του 2023 έχοντας πετύχει σπουδαία πράγματα, σώζοντας το κλαμπ από τον υποβιβασμό πέρυσι και βοηθώντας φέτος να κάνει μία εξαιρετική πορεία (βρίσκεται στην έκτη θέση με 34 βαθμούς και στο +4 από τον έβδομο Αστέρα), που είναι πιθανό να το φέρει ακόμη και στα Play-offs. Συνολικά έχει κάτσει 38 παιχνίδια στον πάγκο της Λαμίας μετρώντας 13 νίκες, 13 ισοπαλίες και 12 ήττες.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X