Τριάρα στο ρελαντί, η ΑΕΚ στην κορυφή και με μεταγραφή Τσιλούλη!

Τριάρα στο ρελαντί, η ΑΕΚ στην κορυφή και με μεταγραφή Τσιλούλη!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου «διαβάζει» το πέρασμα της ΑΕΚ από τη Λαμία και την απόκτηση του Τσιλούλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι μια πραγματικότητα. Όταν είσαι πρώτος, το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι τι θα κάνεις εσύ. Η ΑΕΚ άργησε φέτος να σκαρφαλώσει στη φυσική της θέση, αλλά τώρα που βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, δεν πιστεύω πως θα την αφήσει εύκολα της φύγει από τα χέρια. Σίγουρα όχι σε ματς όπως αυτό με τη Λαμία. Μπορεί να μην έφτασε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, να μη φόρτσαρε και πάρα πολύ, αλλά τη δουλειά την έκανε εύκολα κι απλά. Πάμε για τα επόμενα.

Το πέρασμα της ΑΕΚ από τη Λαμία έβγαλε και μεταγραφή. Ηταν κοινό μυστικό εδώ και καιρό, αλλά πήρε επίσημη μορφή με την δήλωση του Βόκολου. Η Ενωση έκλεισε τον Σωτήρη Τσιλούλη για το καλοκαίρι. Θυμάμαι πως μόλις την περασμένη εβδομάδα, βλέποντας το ματς της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό και σχολιάζοντας πως αρκετοί είχαν σταθεί στην εμφάνιση του Καρλίτος, αναρωτιόμουν πως δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από μεγάλη ομάδα για τον Τσιλούλη.

Για τον Τσιλούλη

Είναι πια στα 29 του, δεν είναι παίκτης εξελίξιμος. Αλλά είναι παίκτης έτοιμος, ικανός να δώσει λύσεις σε διάφορες απαιτήσεις του παιχνιδιού. Ο Τσιλούλης έκανε (παραέκανε για την ακρίβεια) το ποδοσφαιρικό αγροτικό του σε Πανιώνιο, Απόλλωνα, Λαμία και δείχνει πλέον πιο ώριμος και ικανός από ποτέ. Δεν είναι από τα ονόματα που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό, αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε μια χρησιμότατη κίνηση.

Ηδη, στην τρέχουσα σεζόν έχει εξαιρετικό πρωτάθλημα. Παίζει δεξιά, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Είναι Ελληνας που πάντα η ΑΕΚ θέλει να επενδύσει σε γηγενείς παίκτες. Δεν χρειάζεται μεγάλες κουβέντες, αλλά φαίνεται στα μάτια μου σωστή επιλογή. Προφανώς, ότι έφτασε 29 και ακόμα δεν είχε κάνει το μεγάλο άλμα, είναι ένα ζητούμενο. Επίσης, άλλες οι φανέλες και οι απαιτήσεις των ομάδων μέχρι τώρα και άλλη της ΑΕΚ. Θα δούμε.

Ο «μάγος» Πινέδα

Για τον Τσιλούλη θα τα πούμε και στην πορεία. Αυτό που βλέπουμε τώρα, είναι μια ΑΕΚ που αν και είχε ξανά μισή ντουζίνα απουσίες (και μάλιστα μέσα σε αυτές εκείνες των Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς), έχει λύσεις για κάθε ανάγκη. Βέβαια, όλα γίνονται πάντα πολύ πιο απλά, όταν υπάρχει στο γήπεδο ο Πινέδα. Δεν έχω κρύψει ποτέ την αδυναμία που έχω σε αυτόν το ποδοσφαιριστή, γιατί απλά πρόκειται για τον κορυφαίο παίκτη του πρωταθλήματος και με διαφορά μάλιστα.

Ο Πινέδα τα κάνει όλα και συμφέρει. Ειδικά όσα κάνει στο δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, είναι η επιτομή του τρόπου που θέλει να αγωνίζεται η ομάδα του ο Αλμέιδα. Πίεση και κλέψιμο στη μεσαία γραμμή, γρήγορη κάθετη κίνηση με την μπάλα και πάσα στο σωστό χρόνο στον συμπαίκτη του, που έκανε εύκολη τη ζωή του Ελίασον. Είναι τρομερός ο τρόπος που ο Πινέδα μπορεί να γίνεται τόσο επιδραστικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ και αναμφίβολα τεράστια υπόθεση να είναι παρών και σε καλή κατάσταση.

Ο Αμραμπατ και η πρωτιά

Σε άλλα καλά νέα από τη Λαμία, περιλαμβάνεται αναμφίβολα ξανά η εντυπωσιακή βελτίωση της ΑΕΚ στις στατικές φάσεις. Και στην άμυνα, κόντρα σε μια ομάδα με ιδιαίτερα υψηλόσωμους ποδοσφαιριστές και ευχέρεια σε αυτό το κομμάτι, αλλά και στην επίθεση. Ειδικά ο Αμραμπατ, έβγαλε δύο συστημένες πάσες στο κεφάλι του Βίντα και του Τσούμπερ, ενώ εάν συμπεριλάβουμε και την φοβερή πάσα στο δοκάρι του Ελίασον, δείχνει την ικανότητα του Μαροκινού.

Διαβάστε τη συνέχεια εδω

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X