Κανένας οπαδός της ΑΕΚ να μην πάει στην Λαμία - Κίνδυνος τιμωρίας

Κανένας οπαδός της ΑΕΚ να μην πάει στην Λαμία - Κίνδυνος τιμωρίας
Photo Credits: INTIME

Η  ΑΕΚ αγωνίζεται το βράδυ στη Λαμία και κανένας οπαδός της δεν πρέπει να πάει στη Λαμία, με δεδομένο τον κίνδυνο τιμωρίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το βράδυ του Σαββάτου η ΑΕΚ παίζει στη Λαμία και κανένας οπαδός της δεν θα πρέπει να πάει στη Λαμία για να δει το ματς με την τοπική ομάδα, διότι αν συμβεί το αντίθετο, είναι δεδομένος ο κίνδυνος τιμωρίας.

Η ΑΕΚ σίγουρα έχει ανάγκη τη συμπαράσταση των οπαδών της, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να γίνει στη Λαμία. Η Ένωση δεν πήρε εισιτήρια για το ματς στην πόλη της Φθιώτιδας και σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει ο κόσμος να πάει στο γήπεδο. Και γατί αυτό; Διότι ελλοχεύει ο κίδυνος τιμωρίας.

Οι φίλοι της ΑΕΚ ας επιλέξουν απόψε τον καναπέ του σπιτιού τους ή κάποιο καφέ για να δουν την ομαδάρα του Αλμέιδα και την Τετάρτη στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ας πάνε στα Φιλαδέλφεια να φωνάξουν και να στηρίξουν την ομάδα.

Να επισημάνουμε, βέβαια, πως και η ΑΕΚ με επίσημη ανακοίνωσή της έχει ζητήσει από τον κόσμο να μην πάει στη Λαμία.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση εκδόθηκε μόλις την Πέμπτη (23/2) και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε πως εκδόθηκε χθες Πέμπτη (22/2) υπουργική απόφαση κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας αστυνομικής διεύθυνσης, σύμφωνα με την οποία απαγορεύονται η οργανωμένη και η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ στην Λαμία, για τον αγώνα με την τοπική ομάδα αύριο Σάββατο (24/2). Επιπλέον η υπουργική απόφαση απαγορεύει και την διάθεση εισιτηρίων σε φιλάθλους της ΑΕΚ!».

Κανένας οπαδός της ΑΕΚ να μην πάει στην Λαμία - Κίνδυνος τιμωρίαςΑναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε πως εκδόθηκε χθες Πέμπτη (22/2) υπουργική απόφαση κατόπιν εισήγησης της αρμόδιας αστυνομικής διεύθυνσης, σύμφωνα με την οποία απαγορεύονται η οργανωμένη και η μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων της ΑΕΚ στην Λαμία, για τον αγώνα με την τοπική ομάδα αύριο Σάββατο (24/2). Επιπλέον η υπουργική απόφαση απαγορεύει και την διάθεση εισιτηρίων σε φιλάθλους της ΑΕΚ!

Όλα αυτά σημαίνουν πως γίνεται ακόμη μεγαλύτερη η ανάγκη να εισακουστεί η παράκληση μας σε προηγούμενη ανακοίνωση, για να μη προσπαθήσει κανείς φίλαθλος της ΑΕΚ να προσεγγίσει στο γήπεδο το Σάββατο.

Φίλοι της ΑΕΚ

Γνωρίζουμε όλοι πως με βάση το νέο πλαίσιο υπάρχει ήδη διοικητική ποινή μιας αγωνιστικής τιμωρίας έδρας σε άλλη ομάδα για μια κροτίδα. Δεν μένει πλέον καμιά αμφιβολία πως όποιος δεν σεβαστεί το πλαίσιο που θέτουν οι υπουργικές αποφάσεις για τον αγώνα μας στην Λαμία, τορπιλίζει την προσπάθεια της ΑΕΚ για κατάκτηση του πρωταθλήματος, λίγο πριν την έναρξη των play offs.

Μην σκεφθείτε επιπόλαια, μην υποτιμήσετε τους κινδύνους! Μην ξεκινήσετε από άλλη πόλη για να πάτε στην Λαμία και μην πάτε στο γήπεδο αν είστε φίλαθλοι της ΑΕΚ από την Λαμία. Δεν θα μπορέσετε να εισέλθετε στο γήπεδο, θα δημιουργήσετε μόνο πρόβλημα στην ομάδα και σε σας τους ίδιους προσωπικά.

Λυπούμαστε πολύ που πρέπει να το πούμε έτσι, αλλά αν επιχειρήσετε να προσεγγίσετε στο γήπεδο, όχι μόνο δεν προσφέρετε κάτι στην ΑΕΚ, αλλά την χτυπάτε. Εξυπηρετείτε το συμφέρον των αντιπάλων της.

Αυτό είναι το νομικό πλαίσιο, αυτές είναι οι υπουργικές αποφάσεις και οι αποφάσεις της αστυνομίας και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο. Σας παρακαλούμε προστατέψτε την ΑΕΚ. Μείνετε το Σάββατο μακριά από το γήπεδο της Λαμίας.

Με την βεβαιότητα πως θα προστατέψουμε όλοι την ΑΕΚ, σας ευχαριστούμε προκαταβολικά και περιμένουμε να σας δούμε την προσεχή Τετάρτη στην OPAP Arena με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X