Έξαλλοι στην Βραζιλία με την απόφαση του Νεϊμάρ να αναλάβει τα δικαστικά έξοδα του Ντάνι Άλβες

Έξαλλοι στην Βραζιλία με την απόφαση του Νεϊμάρ να αναλάβει τα δικαστικά έξοδα του Ντάνι Άλβες
Photo Credits: INTIME

Η βοήθεια που αποφάσισε να δώσει ο Νεϊμάρ στον Ντάνι Άλβες με την δικαστική του περιπέτεια δεν άρεσε καθόλου σε μέλη της κυβέρνησης της Βραζιλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νεϊμάρ αποφάσισε να βοηθήσει τον Ντάνι Άλβες στην δικαστική του περιπέτεια κάτι που δεν άρεσε καθόλου σε μέλη της κυβέρνησης της Βραζιλίας.

Η Εισαγγελία της Βαρκελώνης έκρινε ένοχο τον Ντάνι Άλβες για τον βιασμό 23χρονης γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία τον Δεκέμβριο του 2022 και τον καταδίκασε σε φυλάκιση για 4,5 χρόνια.

Επίσης ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι υπόχρεος να καταβάλει αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ στην 23χρονη, αλλά και να της καλύψει τα δικαστικά της έξοδα.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν χρειάζεται να βάλει το χέρι στην τσέπη, καθώς ο Νεϊμάρ και η οικογένειά του ανέλαβαν το οικονομικό φορτίο.

Το γεγονός της οικονομικής βοήθειας από τον ποδοσφαιριστή της Αλ Χιλάλ, εξόργισε την πρόεδρο του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος και μέλους της κυβέρνησης της Βραζιλίας, Γκλέισι Χόφμαν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X