Άρης: «Δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα περί συναίνεσης για τελικό στο ΟΑΚΑ»

Άρης: «Δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα περί συναίνεσης για τελικό στο ΟΑΚΑ»
Photo Credits: INTIME

H ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διαψεύδει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να συναινεί για την διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ Άρης πήρε θέση σχετικά με την φήμη που κυκλοφόρησε η οποία ήθελε τους Θεσσαλονικείς να έχουν συμφωνήσει ώστε ο τελικός Κυπέλλου να διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Οι «κίτρινοι», οι οποίοι καλούνται πρώτα να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Παναιτωλικού στα ημιτελικά, αλλά έχουν προβάδισμα έπειτα από το 1-0 στο Αγρίνιο, αναφέρουν μέσω διαρροής ότι δεν ισχύουν τα σχετικά δημοσιεύματα. Επισημαίνοντας ότι στο μυαλό τους (σε ό,τι αφορά τον θεσμό) είναι η ρεβάνς με τους Αγρινιώτες.

«Δεν ευσταθούν τα δημοσιεύματα περί συναίνεσης του Άρη για να διεξαχθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Στο δικό μας μυαλό είναι ο επαναληπτικός με τον Παναιτωλικό και τίποτα άλλο. Να περάσουμε με το καλό στον τελικό και τότε θα ασχοληθούμε με το ζήτημα τη έδρας του τελικού», επισημαίνουν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X