Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (24/2)

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Σάββατο (24/2)

Ανάλυση και προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σάββατο σήμερα και η μάχη της ΑΕΚ στη Λαμία ξεχωρίζει στο στοιχηματικό κουπόνι. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

 

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (22:00): Η Άρσεναλ δεν τα κατάφερε στην Πορτογαλία και έχασε 1-0 από την Πόρτο με το υπέροχο τέρμα του Γκαλένο στο 94’. Δεν την άφησε η αντίπαλός της να πιάσει καλό ρυθμό και έκλεισε το ματς χωρίς τελική στην εστία, απειλώντας κατά κύριο λόγο με στατικές φάσεις. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, ήταν σαρωτική και απέναντι στην Μπέρνλι (5-0), δείχνοντας ότι όταν πατάει το πόδι στο γκάζι, είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις. Με αυτό το ματς, μάλιστα, έφτασε τις 5 σερί νίκες στην Premier League με 21-2 τέρματα! Πιο πριν, θυμίζουμε, είχε διαλύσει με 6-0 τη Γουέστ Χαμ, ξανά εκτός έδρας. Είναι καλύτερα, αλλά παραμένουν αμφίβολοι για το Άρσεναλ – Νιούκαστλ οι Ζεσούς (επιθετικός), Παρτέι (μέσος). Αντίθετα, σίγουρα εκτός είναι ο Τομιγιάσου (δεξί μπακ), ο Τίμπερ (κεντρικός αμυντικός) και ο Ζιντσένκο (αριστερό μπακ).

 

Δείτε το σημερινό κουπόνι

 

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (22:00): Η Νιούκαστλ γλίτωσε τα χειρότερα απέναντι στην Μπόρνμουθ (2-2), όμως, δεν μπόρεσε να αποφύγει την «γκέλα». Ισοφάρισε στο 92’ με το πλασέ του Ρίτσι, την ώρα που είχε δει τον Ντουμπράβκα να κάνει ολέθριο λάθος (γλίστρησε μπροστά από την εστία του!) και τον Σολάνκε να σκοράρει το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του. Όλα στραβά κι ανάποδα! Πάνω που πάει να βρει τα πάνω της και λίγο ρυθμό, κάνει και μία μεγάλη «γκέλα». Θυμίζουμε, μετά το 3-1 επί της Άστον Βίλα, έφερε 4-4 εντός με τη Λούτον, ενώ μετά το 3-2 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ, άφησε βαθμούς με την Μπόρνμουθ. Θα χρειαστεί να ανεβάσει ρυθμό και να περιορίσει τα λάθη, αν θέλει να έχει ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Γουίλοκ (μέσος) και Ίσακ (επιθετικός) είναι καλύτερα και ενδεχόμενη επιστροφή τους «ανεβάζει» όλη την ομάδα. Την ίδια ώρα, παραμένουν εκτός για το Άρσεναλ – Νιούκαστλ οι Πόουπ (τερματοφύλακας), Ζοέλιντον (μεσοεπιθετικός), Γουίλσον (επιθετικός), Άντερσον (μεσοεπιθετικός), Τάργκετ (αριστερό μπακ) και ο τιμωρημένος Τονάλι (μέσος).

 

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

 

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ (19:00): Η Λαμία έκανε την αγωνιστική της κοιλιά το δίμηνο Νοέμβρη – Δεκέμβρη, ωστόσο πλέον είναι σε καταπληκτική κατάσταση. Και μετά από τέσσερις νίκες, έφυγε με βαθμό από τη Λεωφόρο, κάνοντας τρομερό ματς στο 2-2 με τον Παναθηναϊκό. Με το σκορ στο 0-0, έμεινε με δέκα παίκτες στο 39′. Πήρε προβάδισμα, «έφαγε» την ανατροπή, ωστόσο δεν… μάσησε και με τον Τσιλούλη να ισοφαρίζει στο 68′ έφτασε σε σπουδαίο αποτέλεσμα. Είναι πλέον στο +4 από την 7η θέση και φαβορί για τα playoffs. Έχει ωστόσο δύσκολο πρόγραμμα, καθώς μετά την ΑΕΚ πάει στο Περιστέρι και την τελευταία αγωνιστική παίζει με τον ΠΑΟΚ. Απόλυτα θετική η παρουσία της εντός έδρας τηρουμένων των αναλογιών, καθώς μετράει 6Ν-2Ι-3Η στο «Aθανάσιος Διάκος». Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Βόκολος, μεγάλη η απουσία του Καρλίτος ωστόσο, που εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής.

 

 

Πως παίζεται η ρουλέτα

 

ΛΑΜΙΑ – ΑΕΚ (19:00): Πήρε το «δώρο» της Λαμίας, είπε «ευχαριστώ» και σε αυτό του Ολυμπιακού, έβαλε τρία γκολ στην Κηφισιά και σκαρφάλωσε στην κορυφή της Stoiximan Super League. Η αναμέτρηση με τους νεοφώτιστους δεν αντέχει σε κριτική, καθώς πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα μόλις στο 5′ και τα υπόλοιπα ήταν θέμα χρόνου… Δεν είναι τόσο το +1 από τους διώκτες της -πλέον- στην κούρσα του τίτλου, όσο το ψυχολογικό αβαντάζ που έχει. Σε συνάρτηση με το γεγονός πως είναι η πιο συνεπής ομάδας στα ντέρμπι. Στοιχείο που ενδεχομένως θα έχει τη δική του -μεγάλη- σημασία στα playoffs. Πέρα από την δεδομένη ποιότητα της, είναι και η πιο δυσκολοκατάβλητη ομάδα της κατηγορίας, καθώς παραμένει η μοναδική με μια μόλις ήττα. Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Αλμέιδα, δεδομένα εκτός ωστόσο οι Λιβάι, Ρότα, Μουκουντί και Ζίνι.

 

Η εκτίμηση του αγώνα

 

Το  StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X