ΑΕΚ: Ο Λάκης Νικολάου στο πλευρό του Σπύρου Θώδη (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Ο Λάκης Νικολάου στο πλευρό του Σπύρου Θώδη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στο πλευρό του Σπύρου Θώδη ο Λάκης Νικολάου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λάκης Νικολάου επισκέφθηκε τον Σπύρο Θώδη στο νοσοκομείο, μίλησε μαζί του και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας του παλαίμαχου άσου της ΑΕΚ.

Στο πλευρό του παλαίμαχου άσου της ΑΕΚ, Σπύρου Θώδη, βρέθηκε και ο Λάκης Νικολάου. Ο γιατρός της ΑΕΚ επισκέφτηκε τον Θώδη στο νοσοκομείο, μίλησε μαζί του και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του.

Χαρακτηριστικά είναι όσα σχετικά έγραψε ο Βαγγέλης Πλακιάς:

Χθες το απόγευμα 22/2/2024 είχαμε μια ευχάριστη επίσκεψη, που χαροποίησε ιδιαίτερα το Σπύρο Θώδη. Μας επισκέφτηκε ο Λάκης Νικολάου, ο γιατρός και παλαίμαχος της ΑΕΚ, συμπαίχτης του Σπύρου, για να μάθει για την κατάσταση και την πορεία της υγείας του.

Θυμηθήκαμε τα παλιά, είπαμε ποδοσφαιρικές ιστορίες, συζητήσαμε για τη σημερινή κατάσταση του ποδοσφαίρου, μιλήσαμε για κοινούς φίλους και γνωστούς και η ώρα κύλησε ευχάριστα, κυρίως για το Σπύρο Θώδη.

Ο Λάκης Νικολάου δήλωσε αρωγός στην όλη προσπάθεια που κάνουμε και το απέδειξε εμπράκτως συμμετέχοντας στην οικονομική στήριξη του Σπύρου και γι’ αυτό τον ευχαριστούμε.

Αποχαιρετώντας μας μας υποσχέθηκε ότι θα παρακολουθεί στενά την κατάσταση και θα είναι δίπλα μας, όταν τον χρειαστούμε.
Η κατάσταση της υγείας του Θώδη βαίνει βελτιούμενη κι αυτό μας χαροποιεί όλους. Γίνονται επανέλεγχοι από το θεράποντα ιατρό και διαπιστώνεται ότι όλα βαίνουν καλώς.

Πρέπει επίσης να αναφέρουμε το Στέλιο Μανωλά, που από τους πρώτους παλαίμαχους της ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε για το Σπύρο, όταν διάβασε την ανάρτηση μας σε site της ομάδας. Πήρε τηλέφωνο, ρώτησε για την κατάσταση της υγείας του και συμμετείχε και αυτός στην οικονομική στήριξη του Σπύρου.

Πολλοί από τους παλαίμαχους της ΑΕΚ επικοινώνησαν μαζί μας για να μάθουν την πορεία της υγείας του πρώην συμπαίκτη τους. Πολύ μεγάλη η χαρά του Σπύρου που γνωρίζει ότι όλοι στέκονται δίπλα του σ’ αυτή τη δυσκολία.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X