Τι έκανε η ΑΕΚ κόντρα στην Λαμία στον α' γύρο (VIDEO)

Τι έκανε η ΑΕΚ κόντρα στην Λαμία στον α' γύρο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τη Λαμία στην OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γκαρσία και Αραούχο σκόραραν για πρώτη φορά στη Stoiximan Super League, ο Μάνταλος ευστόχησε στο τέλος με πέναλτι και η ΑΕΚ λύγισε τη Λαμία με 3-0 στην OPAP Arena.

Ο 25χρονος φορ από το Τρινιντάτ και Τομπάγκο άνοιξε το σκορ στην πρώτη τελική στο 10ο λεπτό. Σε φάση διαρκείας στα καρέ του Κοσέλεφ, ο Σλίβκα δεν απομάκρυνε σωστά και ο Αραούχο δεν εκτέλεσε με το ψαλιδάκι. Η μπάλα στρώθηκε στον Γκαρσία που έκανε το δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Το δεύτερο γκολ της Ένωσης ήρθε στο 36ο λεπτό. Ο Αραούχο απέφυγε ωραία τον Παπαδόπουλο και με ωραίο δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοσέλεφ.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι δύο ομάδες έκαναν λίγες φάσεις, όμως η ΑΕΚ βρήκε και το τρίτο γκολ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάνταλου στο 90+3′, το οποίο κέρδισε ο ίδιος μετά από μαρκάρισμα του Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X