ΑΕΚ: Ελίασον και Άμραμπατ πιθανότεροι ακραίοι στη Λαμία

ΑΕΚ: Ελίασον και Άμραμπατ πιθανότεροι ακραίοι στη Λαμία
Photo Credits: INTIME

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την επίθεση στο αυριανό κρίσιμο ματς πρωταθλήματος στη Λαμία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αύριο στις 19:00 αντιμετωπίζει την Λαμία και ούσα στην κορυφή θέλει να παραμείνει εκεί με ένα σημαντικό διπλό, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου της Super League.

Ο Ματίας Αλμέιδα και για το αυριανό παιχνίδι έχει σημαντικές απουσίες να αντιμετωπίσει, όπως ο Λιβάι Γκαρσία, ο Λάζαρος Ρότα, ο Άρολντ Μουκουντί και ο Ζίνι, ενώ φαίνεται να υπάρχει και ένα θέμα με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτό σημαίνει ότι οι Νίκλας Ελίασον και Νορντίν Άμραμπατ είναι πολύ πιθανό να βρεθούν στις πτέρυγες της κιτρινόμαυρης επίθεσης και πίσω από τον Έκι Πόνσε το προβάδισμα έχει ο Στίβεν Τσούμπερ για να κινείται σε ελεύθερο ρόλο. Σε μια θέση βέβαια που υπάρχουν κι άλλες επιλογές όπως ο Σέρχιο Αραούχο ή ο Πέτρος Μάνταλος, με τον Ελβετό πάντως να έχει πάρει σερί παιχνιδιών το προηγούμενο διάστημα και να είναι η Νο1 επιλογή για τον Αλμέιδα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X