ΠΑΟΚ: Χωρίς οπαδούς στην Τούμπα η Ντιναμό - Αποφασίζει η αστυνομία για το Ζάγκρεμπ

ΠΑΟΚ: Χωρίς οπαδούς στην Τούμπα η Ντιναμό - Αποφασίζει η αστυνομία για το Ζάγκρεμπ
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει όμως με την παρουσία των φιλοξενούμενων οπαδών στα δύο παιχνίδια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα είναι η αντίπαλος του Δικεφάλου στη φάση των 16 του UEFA Europa Conference League. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 7 Μαρτίου στο Maksimir Stadium κι ο επαναληπτικός στο γήπεδο της Τούμπας στις 14 του μήνα.

Τι ισχύει όμως με την παρουσία των φιλοξενούμενων οπαδών στα δύο παιχνίδια;

Θέμα παρουσίας των οπαδών της κροατικής ομάδας στην Τούμπα δεν υφίσταται! Απαγορεύεται η μετακίνησή τους και ως εκ τούτου η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη, παρουσία μόνο φίλων του Δικεφάλου στο γήπεδο.

Διαφορετικά είναι τα δεδομένα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αν και αυτή τη στιγμή το σενάριο να βρεθούν με τη σειρά τους στο Ζάγκρεμπ δεν συγκεντρώνει πιθανότητες. Σε κάθε περίπτωση, ο τελευταίος λόγος ανήκει στην αστυνομία της Κροατίας που θα αποφασίσει για τη μετακίνησή τους.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ανθρώπων του Δικεφάλου αλλά και της κροατικής ομάδας, η αστυνομία θα ανάψει «κόκκινο» μετά τα θλιβερά γεγονότα του καλοκαιριού στην Αθήνα και τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

 

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X