Το συμβολικό μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ προς εχθρούς και φίλους: «Ο αετός δεν ξοδεύει χρόνο και ενέργεια στο κοράκι - Ο ουρανός είναι δικός μας» (VIDEO)

Το συμβολικό μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ προς εχθρούς και φίλους: «Ο αετός δεν ξοδεύει χρόνο και ενέργεια στο κοράκι - Ο ουρανός είναι δικός μας» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ενα πολύ συμβολικό μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ στα social media που εξηγεί εμμέσως γιατί δεν ασχολείται με τις φωνές εις βάρος της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αετός δεν ασχολείται με… κοράκια. Αυτό είναι το συμβολικό μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσα από ένα ιδιαίτερο βίντεο στα social media της.

Το βίντεο απεικονίζει έναν αετό να πετά και εξηγεί τη σχέση του με τα κοράκια. Το μόνο ζώο που μπορεί να βλάψει τον αετό είναι το κοράκι αφού κάθεται στην πλάτη του και του δαγκώνει τον λαιμό. «Ο αετός δεν ασχολείται με το κοράκι», γράφει συμβολικά η ΑΕΚ δίνοντας εμμέσως πλην σαφώς μια εξήγηση γιατί δεν απαντά στις φωνές εναντίον της.

Από τον Πειραιά καλούν σε συστράτευση απέναντι στον «κοινό εχθρό», ενώ στη Λεωφόρο παραλληρούν μη αντέχοντας τον πόνο να βλέπουν την ΑΕΚ να γίνεται όλο και πιο ισχυρή. Η Ένωση όμως δεν απαντά λέξη. Γιατί ο αετός δεν ασχολείται με το… κοράκι.

«Το μόνο πουλί που τολμά να τα βάλει με έναν αετό είναι το κοράκι. Κάθεται στην πλάτη του αετού και του δαγκώνει τον λαιμό. Ο αετός δεν ανταποκρίνεται, ούτε τσακώνεται με το κοράκι. Δεν ξοδεύει χρόνο και ενέργεια στο κοράκι. Ανοίγει τα φτερά του και αρχίζει να ανεβαίνει ψηλότερα στον ουρανό. Το κοράκι δεν μπορεί να αναπνεύσει και τελικά πέφτει λόγω έλλειψης οξυγόνου. Μάθε από τον αετό και μην πολεμάς τα κοράκια, απλά ανέβα πιο ψηλά. Διατήρησε την εστίαση στον στόχο σου και συνέχισε να ανεβαίνεις. Στις μέρες μας κοράκια είναι πολλά πράγματα, πρόσωπα, καταστάσεις που βιώνουμε καθημερινά. Όμως ο ουρανός είναι δικός μας κι αν δίπλωσαν τα φτερά μας, θα τα ανοίγουμε και πάλι θα πετάξουμε», αναφέρει η ΑΕΚ στο μήνυμά της στο Facebook.

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ ΑΕΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X