ΑΕΚ: Με τον κόσμο της στους τελικούς - Το άνοιγμα του ΟΑΚΑ φέρνει χαμόγελα στην ομάδα χάντμπολ!

Εικόνες από το ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Photo Credits: INTIME

Το άνοιγμα του ΟΑΚΑ σημαίνει και την επιστροφή του κόσμου στο «Γ. Κασιμάτης» κάτι που περιμένουν πως και πως στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κλείσιμο του ΟΑΚΑ φέτος δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στις δύο ομάδες χάντμπολ της ΑΕΚ ανδρών και γυναικών με αποτέλεσμα παρά την επαναλειτουργία του «Γ. Κασιμάτης» να στερηθούν φέτος στα εντός  έδρας παιχνίδια την παρουσία του κόσμου.

Αυτό φαίνεται πως αλλάζει πλέον καθώς όπως προανήγγειλε και επίσημα πλέον ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης το ΟΑΚΑ θα είναι έτοιμο να επαναλειτουργήσει πλήρως μέχρι τον Απρίλιο κάτι που σημαίνει και την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο. Έστω και στο τέλος της σεζόν η ΑΕΚ θα έχει την στήριξη των φίλων της από την έναρξη των πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Βρούτσης για το το άνοιγμα του ΟΑΚΑ: «Με προτεραιότητα την ασφάλεια, όπως έχουμε δεσμευτεί, ανοίγει και πάλι το ΟΑΚΑ στα τέλη Απριλίου!
Ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Ν. Στασινός μου παρέδωσε την 3η Έκθεση Εμπειρογνωμοσύνης, η οποία επιτρέπει την πλήρη λειτουργία του Σταδίου μετά την ολοκλήρωση της αφαίρεσης των πολυκαρβονικών στελεχών και αφού εγκατασταθεί υπερσύγχρονο σύστημα επιτήρησης της στατικότητας του στεγάστρου Καλατράβα! Όπως προανήγγειλε και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης οι εργασίες απομάκρυνσης των πολυκαρβονικών φύλλων αναμένεται, πλην καιρικού απροόπτου, να ολοκληρωθούν εντός της Άνοιξης, ώστε στα τέλη Απριλίου το Στέγαστρο να είναι απολύτως λειτουργικό. Η καρδιά του Αθλητισμού μας ξαναχτυπάει στο ΟΑΚΑ».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X