Στάνκοβιτς στην γιορτή του enwsi.gr: «Είναι η καλύτερη χρονιά μου με την ΑΕΚ, νιώθω υπέροχα εδώ» (VIDEO)

Στάνκοβιτς στην γιορτή του enwsi.gr: «Είναι η καλύτερη χρονιά μου με την ΑΕΚ, νιώθω υπέροχα εδώ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μίλησε για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και το μέλλον του στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μόνο… χαμογελαστό δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ωστόσο ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ είναι πάντα ευδιάθετος και προσιτός στον κόσμο της Ένωσης που τελευταία του έχει μια αδυναμία. Από το ζεστό χειροκρότημα στο ματς με τον ΠΑΟΚ -που ακολούθησε το λάθος του στη Μασσαλία- και έπειτα, ο Αυστριακός γκολκίπερ έχει αναπτύξει μια διαφορετική σχέση με την κιτρινόμαυρη κερκίδα.

Ο Στάνκοβιτς βρέθηκε στην γιορτή για τα 11 χρόνια του enwsi.gr και μίλησε για την χρονιά που «τρέχει», αλλά και για το μέλλον

«Η περσινή σεζόν ήταν φοβερή για εμάς και για το κλαμπ. Κερδίσαμε νταμπλ για την ομάδα μετά από 45 χρόνια και τώρα ήμαστε ξανά στην κούρσα για το πρωτάθλημα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να πανηγυρίσουμε ξανά στο τέλος», δήλωσε αρχικά στην κάμερα του enwsi.gr.

Νιώθει καλύτερα από ποτέ στην Ένωση ο Αυστριακός καθώς όπως είπε «Είναι η καλύτερη χρονιά μου στην ΑΕΚ. Χαίρομαι πολύ είμαι σε θέση να βοηθώ την ομάδα και αισθάνομαι πολύ καλά εδώ. Το σημαντικό είναι πάντα να κερδίζουμε σαν ομάδα τον τίτλο και αυτό είναι μόνο ο τίτλος».

Ενώ, για την πρώτη θέση που έχει πλέον η ΑΕΚ στην βαθμολογία είπε «Μετά από αρκετό καιρό είμαστε επιτέλους πρώτου και στόχος μας είναι να μείνουμε εκεί μέχρι το τέλος».

Τέλος, το μέλλον του, ο Αυστριακός είπε «Τώρα το σημαντικό είναι να κοιτάξουμε τους αγώνες και πώς θα φτάσουμε να πανηγυρίσουμε στο τέλος. Όταν τελειώσει η σεζόν θα συζητήσουμε για το μέλλον μου, όμως το σίγουρο είναι ότι είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ».

Δείτε τις δηλώσεις του Τσίτσαν Στανκοβιτς στο enwsi.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X