Europa League: Τεράστια ανατροπή και νίκη (3-2) στην παράταση για την Φράιμπουργκ κόντρα στην Λάνς - Σε ματς θρίλερ η Καραμπάκ προκρίθηκε στην παράταση (2-3) κόντρα στην Μπράγκα

Europa League: Τεράστια ανατροπή και νίκη (3-2) στην παράταση για την Φράιμπουργκ κόντρα στην Λάνς - Σε ματς θρίλερ η Καραμπάκ προκρίθηκε στην παράταση (2-3) κόντρα στην Μπράγκα
Photo Credits: INTIME

Όσα έγιναν στα απογευματινά παιχνίδια του Europa League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με 4 συγκλονιστικές αναμετρήσεις επέστρεψε σήμερα (22/2) το Europa League!

Η Καραμπάγκ παρά την ήττα από την Μπράγκα με 3-2 κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην παράταση χάρη στο συνολικό σκορ. Η Μπράγκα πήρε κεφάλι στο σκορ στο 70ο λεπτό με τον Μπρούμα να σεντράρει και τον Φερνάντεζ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 83ο λεπτό ο Τζαλό με δυνατό σουτ έκανε το 2-0 και έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί η Καραμπαγκ μείωσε με τον Σίλβα σε 1-2.

Η Μπράγκα κερδίζει πέναλτι στο 115ο λεπτό με τον Μπάνζα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 1-3 σκορ που έστελνε τις δύο ομάδες στα πέναλτι. Όμως έρχεται στο 120+2 ο Ακουαντάντζε και με ένα συρτό σουτ έκανε το 2-3 κόβοντας τα «φτερά» των Πορτογάλων.

Παρά την ήττα η Μίλαν προκρίθηκε από τα playoffs για τη φάση των 16 του Europa League. Η Ρεν μπήκε πιο δυνατά στο ματς με τον Μπενζαμέν Μπουριζό στο 11ο λεπτό να βρίσκουν το γκολ, όμως η απάντηση ήρθε αμέσα και συγκεκριμένα στο 22ο λεπτό με τον Γιόβιτς να κάνει το 1-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερη ενέργεια και πήραν ξανά προβάδισμα ξανά με τον Μπουριζό, αυτήν τη φορά από εκτέλεση πέναλτι δύο λεπτά από την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου.

Η απάντηση ήταν ξανά άμεση, αυτήν τη φορά μετά από επέλαση και κερδισμένες κόντρες του Ραφαέλ Λεάο, μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα στο 58ο λεπτό.

Δεν πρόλαβαν να περάσουν 10 λεπτά και η Ρεν κέρδισε πέναλτι με τον Μπουριζό να κάνει χατ τρικ, όμως οι «ροσονέρι» προχώρησαν χάρη στο συνολικό σκορ.

Πρώτη ευκαιρία άνηκε στην Μπενφίκα στο 24ο λεπτό με τον Ράφα να να δοκιμάζει το πόδι του μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Δύο λεπτά πριν τελειώσει το πρώτο μέρος ο Αντόνιο Σίβα, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε, αλλά το σουτ του απομακρύνθηκε από τον κίπερ της Τουλούζ.

Η γαλλική ομάδα στο 55ο λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει προβάδισμα όμως η κεφάλια του Σπρίνγκς «έγλυψε» το δεξί δοκάρι και πέρασε ελάχιστα άουτ. Η Τουλούζ είχε ακόμα μία τεράστια ευκαιρία στο 66ο λεπτό όμως το σουτ του Σπρίνγκς πήγε στο κέντρο της εστίας με τον τερματοφύλακα της Μπενφίκα να του λέει το «όχι» και να κρατάει ανέπαφη την εστία του.

Στο 87ο λεπτό ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για την Τουλούζ όμως το σουτ του Μπάμπικα πέρασε ξανά αουτ. Εν τέλη η Μπενφίκα παρά την πίεση που δεχόταν στα τελευταία λεπτά κατάφερε να προκριθεί με το υπέρ της 1-0 από το πρώτο ματς στην Πορτογαλία.

Τεράστια νίκη για την Φράιμπουργκ με ανατροπή στην παράταση, παρά το προβάδισμα της Λάνς. Στο 28ο λεπτό η γαλλική ομάδα πήρε προβάδισμα με τον Νταβίντ Περέιρα και έκανε το 2-0 λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Γουαχί.

Η Φράιμπουργκ είχε ευκαιρίες να ισοφαρίσει και τις αξιοποίησε στο 68ο λεπτό με τον Σάλαι να μειώνει σε 1-2 από κοντινή απόσταση και με τον ίδιο παίκτη να πετυχαίνει το χρυσό γκολ στο 90+3 και να στέλνει το ματς στην παράταση.

Εκεί με τον Γκρέγκοριτς έκανε την ολική ανατροπή και πήρε μια τεράστια πρόκριση για την επόμενη φάση του Europa League.

Συνοπτικά τα σκορ και οι σκόρερς:

Τουλούζ-Μπενφίκα 0-0

Ρεν-Μίλαν 3-2

(11΄, 54΄πεν, 68΄πεν. Μπουριζό – 22΄ Γιόβιτς, 58΄ Λεάο)

Καράμπαγκ – Μπράγκα 2-3 παρ.

(102′ Σίλβα, 120+2′ Αξουντζάντε – 70′ Φεράντες, 83′ Τζαλό, 115′ πέν. Μπανζά)

Φράιμπουργκ – Λανς 3-2 παρ.

(67’, 90+2′ Ρ. Σάλαϊ, 99′ Γκρέγκοριτς – 28′ Νταβίντ Κόστα, 45+2′ Γουαΐ)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X