Η γιορτή μας, γιορτή ολόκληρης της ΑΕΚ – 11 χρόνια enwsi.gr και τα καλύτερα έρχονται!

Η γιορτή μας, γιορτή ολόκληρης της ΑΕΚ – 11 χρόνια enwsi.gr και τα καλύτερα έρχονται!
Photo Credits: INTIME

Η ξεχωριστή βραδιά του enwsi.gr που συγκέντρωσε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ για να γιορτάσουμε μαζί όσα ζήσαμε και όσα έρχονται

Τώρα πια, το 2013 φαντάζει πολύ μακρινό. Τότε η ΑΕΚ βρισκόταν στα αγωνιστικά τάρταρα. Εμείς το αποφασίσαμε και δώσαμε μόνο μια υπόσχεση. Το enwsi.gr να γίνει η φωνή της ΑΕΚ. Να μπορεί μέσα από αυτήν να φωτίζεται κάθε πλευρά της «κιτρινόμαυρης» επικαιρότητας, να έχετε την ενημέρωση που αξίζει στον φίλο αυτής της ομάδας, να κάνουμε ολόκληρη την ΑΕΚ… enwsi.gr. Βραδιές όπως αυτή που ζήσαμε το βράδυ της Τετάρτης στο φιλόξενο «Passatempo» της Νέας Φιλαδέλφειας, αποδεικνύουν πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.

Η ΑΕΚ συμπληρώνει έναν αιώνα θριάμβων και στιγμών δόξας. Το enwsi.gr έχει καταφέρει να αποτυπώσει αρκετές από αυτές στα 11 χρόνια λειτουργίας του, να σας κάνει να μάθετε πολλά που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Κυρίως όμως, είναι έτοιμο να καταγράψει, να αναδείξει, να φέρει στη σωστή διάσταση, όσα έρχονται από εδώ και πέρα. Να μάθετε τους «ήρωες» με τα «κιτρινόμαυρα», να ακουμπήσετε στην Ιστορία, να ζήσετε κάθε ξεχωριστή στιγμή. Να τη χαρείτε, να την κρατήσετε για πάντα στην ψυχή σας, να τη σχολιάσετε μέσα στην πιο ΑΕΚ γωνιά του διαδικτύου.

Μέσα από αυτές τις γραμμές, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βρέθηκαν δίπλα μας σε αυτήν τη γιορτή. Είναι μεγάλη υπόθεση, να βγει η ΑΕΚ από μικρότητες και μίζερες καταστάσεις, να σταθεί στο πραγματικό ιστορικό μέγεθος αυτής της ομάδας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες, όσους δουλεύουν αγόγγυστα για το αποτέλεσμα που βλέπετε. Και πάνω απ’ όλους, θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, που έχετε κάνει το enwsi.gr την καθημερινή σας συνήθεια, το ιντερνετικό σπίτι σας, που μπορούμε να συζητάμε για όλα.

Τα καλύτερα έρχονται, το enwsi.gr σας ευχαριστεί.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X