ΑΕΚ: Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι στην μεγάλη γιορτή του enwsi.gr!

ΑΕΚ: Οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι στην μεγάλη γιορτή του enwsi.gr!
Photo Credits: INTIME

Όλα τα τμήματα της ΑΕΚ ενώνονται κάτω από την στέγη του enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Tο Enwsi.gr μεγαλώνει και γιόρτασε τα 11α γενέθλια του!

Έτσι, όλη η οικογένεια της ΑΕΚ γιόρτασε χθες βράδυ μαζί, με όλους τους συντάκτες του site, μαζί με παίκτες και παράγοντες από όλα τα τμήματα της Ένωσης.

Το μεγαλύτερο επίτευμα της γιορτής του enwsi.gr είναι πως καταφέρνει να ενώνει όλα τα τμήματα του Συλλόγου. Από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ μέχρι το βόλεϊ, το χάντμπολ και το πόλο.

Έτσι και χθες τίμησαν με την παρουσία τους εξέχοντα μέλη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας.

Από την ΠΑΕ ΑΕΚ, παρευρέθηκαν ο Νόρντιν Άμραμπατ, ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς και ο Ζίνι. Μαζί τους βρισκόταν ο Team manager της Ένωσης, Δημήτρης Ναλιτζής, αλλά και οι βοηθοί του Ματίας Αλμέιδα οι Γκίντο Μπονίνι, Ντάνιελ Βέγκα και Ογκουστίν Σαλαζάρ.

Το παρών έδωσαν επίσης μέλη της διοίκησης όπως ο Α΄Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Γιώργος Κοσμάς, το Μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Ανθή Παπακώστα και ο Υπ. Γραφείου Τύπου Τάσος Τσατάλης, o Mάριος Τριβιζάς και ο υπεύθυνος Γραφείου Τύπου της Ακαδημίας, Γιάννης Μπίλιος.

Στην μεγάλη εκδήλωση βρέθηκαν και αρκετοί από τους ανθρώπους που «γέννησαν» ΑΕΚτζήδες. Ο λόγος φυσικά για παλαίμαχους παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορίας όπως ο Θωμάς Μαύρος, ο Στέλιος Μανωλάς, ο Ηλίας Ατματσίδης, ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος, ο Βασίλης Δημητριάδης και ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Οι εκπρόσωποι της Ακαδημίας της ΑΕΚ και παλαίμαχοι παίκτες Ηλίας Κυριακίδης (Αθλητικός Διευθυντής) και Διονύσης Χιώτης (επικεφαλής προπονητών τερματοφυλάκων)

Με την παρουσία του, τίμησαν τη μεγάλη γιορτή του enwsi.gr και εκπρόσωποι της AEK Betsson με τον προπονητή Ηλία Ζούρο, τον αρχηγό Δημήτρη Φλιώνη και οι συμπαίκτες του Μπράντον Νάιτ,Τζόρνταν Μόργκαν και Άλφη Πιλάβιο. Μαζί τους ήταν ο General Manager της ΚΑΕ, Γιώργος Χήνας, ο  Διευθυντής Επικοινωνίας & ΜΜΕ Γιώργος Νικολάου και ο Υπεύθυνος Τύπου Χάρης Κολχούρης.

Φυσικά, το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και μεγάλο μέρος του πυρήνα του Συλλόγου, της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Στην γιορτή του enwsi.gr βρέθηκε ο Α’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου και υπεύθυνος του τμήματος χάντμπολ, Σταμάτης Παπασταμάτης μαζί με την πρόεδρο της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού ΑΕΚ, Χριστίνα ΣούκερηΠαπασταμάτη, ο Γενικός Γραμματέας Λευτέρης Αρχόντης και ο έφορος του γυναικείου τμήματος βόλεϊ, Νίκος Παναγιωτίδης.

Συνάμα στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αθλητικός διευθυντής των τμημάτων χάντμπολ Στάθης Παπαχαρτοφύλης, ο Διευθυντής επικοινωνίας Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Πάνος Λούπος και ο Γιάννης Κορομηλάς.

Τέλος, στην γιορτή ήταν εκπρόσωποι όλων των τμημάτων του Συλλόγου. Ο Τάσος Παπαδιονυσίου και ο Χάρης Μάλλιος από το Χάντμπολ. Η Εβίτα Ξηντάρα η Κατερίνα Γιώτα και η Όλγα Στράντζαλη από το βόλεϊ, ο Δημήτρης Καλδέρης από το Ράγκμπι, ο Παναγιώτης Βαλσταράς από το Futsal, η Χριστίνα Κόλλια από το Ποδόσφαιρο Γυναικών και η Αλεξάνδρα Καλαϊτζή από το Πόλο Γυναικών.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X