Καθάρισε σε 63 λεπτά ο Τσιτσιπάς (VIDEO)

Καθάρισε σε 63 λεπτά ο Τσιτσιπάς (VIDEO)

Την πέμπτη σερί νίκη του στο Λος Κάμπος πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και έκανε το πρώτο βήμα προς την υπεράσπιση του τίτλου του στο Mifel Tennis Open

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Νο.11 στον κόσμο, νίκησε εύκολα τον Αλεξάνταρ Βούκιτς (Νο.72) στην πρεμιέρα του στο Μεξικό με 6-3, 6-0 σε μόλις 63 λεπτά και πέρασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης (ATP 250).  Εκεί θα συναντήσει τον Αμερικανό Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς (Νο.100), που άφησε εκτός με 6-3, 4-6, 6-4 τον Αυστραλό Ρίνκι Χιτζικάτα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό του, τον οποίο κατάφερε να «σπάσει» συνολικά τέσσερις φορές και να φτάσει σε μια άνετη νίκη.

Μετά από δύο χαμένα μπρέικ πόιντ του Βούκιτς στο πρώτο γκέιμ του αγώνα, ο Τσιτσιπάς εκμεταλλεύτηκε την πέμπτη ευκαιρία του στο τέταρτο γκέιμ και προηγήθηκε με 3-1. Ο 27χρονος Αυστραλός απείλησε και αμέσως μετά, όμως ο Στεφ κράτησε το σερβίς του και ανέβασε την απόδοσή του στη συνέχεια, για να «γράψει» το 1-0.

Ακολούθησε «ρεσιτάλ» του 25χρονου Έλληνα, που έχασε μόλις 7 πόντους στο δεύτερο σετ και έκλεισε χωρίς κανένα πρόβλημα τον αγώνα.

Ο Στέφανος, λοιπόν, παραμένει αήττητος στο Λος Κάμπος και αν πραγματοποιήσει καλή πορεία και φέτος στο τουρνουά, έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στο Top 10 του κόσμου.

Μπορεί, μάλιστα, να φτάσει μέχρι το Νο.9, καθώς ηττήθηκε ο Άλεξ Ντε Μινόρ από τον Άλεξ Μίκελσεν με 6-4, 6-1 και έμεινε εκτός οκτάδας της διοργάνωσης.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X