Γκουαρντιόλα: «Ο Χάαλαντ... έκρυψε το θάνατο της γιαγιάς του»

Γκουαρντιόλα: «Ο Χάαλαντ... έκρυψε το θάνατο της γιαγιάς του»
Photo Credits: INTIME

O Καταλανός τεχνικός αποκάλυψε την δύσκολη εβδομάδα που πέρασε ο Έρλινγκ Χάαλαντ με τον θάνατο της γιαγιάς του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νορβηγός πέτυχε το καθοριστικό γκολ με το οποίο η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε (1-0) χθες (20/2) την Μπρέντφορντ, σε εξ αναβολής αναμέτρησης της Premier League, λαμβάνοντας πολλούς επαίνους από τον Καταλανό προπονητή, ο οποίος είπε ότι πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα.

«Οι μεγάλοι σκόρερ και οι επιθετικοί σκοράρουν πολλά γκολ, μην τους κατακρίνετε, γιατί θα σας κλείσουν το στόμα. Αργά ή γρήγορα θα εμφανιστούν», είπε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Ήταν εκτός δουλειάς για δύο μήνες και την περασμένη εβδομάδα είχε απίστευτα δύσκολες μέρες, έχασε τη γιαγιά του, κάτι που δεν είναι εύκολο για έναν άνθρωπο.

Δεν είναι στην καλύτερη φόρμα βέβαια, είναι φυσιολογικό με δύο μήνες μακριά. Μιλήσαμε και μετά το κατάλαβα, γιατί δεν είπε τίποτα για το θάνατο της γιαγιάς του. Στη συνέχεια μιλήσαμε με τον ίδιο και τον πατέρα του για το πώς ένιωθε, φυσικά», εξήγησε ο Γκουαρντιόλα.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X