Μελισσανίδης: Η επική απάντηση για την κλάψα Κούγια και Αλαφούζου - «Μην ασχολείστε, η ΑΕΚ τους... τρελαίνει»

Μελισσανίδης: Η επική απάντηση για την κλάψα Κούγια και Αλαφούζου - «Μην ασχολείστε, η ΑΕΚ τους... τρελαίνει»
Photo Credits: INTIME

Η απάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια και του Γιάννη Αλαφούζου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη έγινε η κοπή της πίτας των Παλαιμάχων της ΑΕΚ στο εστιατόριο «Βυζαντινό» στο γήπεδο της Ένωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης έδωσε το παρών στην εκδήλωση όπου έλαβε τιμητική πλακέτα, αλλά και βράβευσε τον Ματίας Αλμέιδα με αφορμή το νταμπλ που κατέκτησε η ομάδα την περσινή σεζόν.

Εδώ και μερικές μέρες ο Γιάννης Αλαφούζος επιχειρεί ένα… ρεσιτάλ επιθέσεων εις βάρος της ΑΕΚ με δηλώσεις, αλλά και ανάρτηση στο «X» (πρώην Twitter). Την ίδια ώρα ο Αλέξης Κούγιας, μετά το τέλος του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, έκανε νέα επίθεση εις βάρος του «Τίγρη» και της ΑΕΚ, χωρίς βεβαίως να τολμήσει να τον κατονομάσει, φοβούμενος προφανέστατα να μην κατηγορηθεί για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ κάλεσε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να ενωθούν μπροστά στον κοινό… εχθρό!

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο «Βυζαντινό» για την κοπή της πίτας των παλαιμάχων της ΑΕΚ, την πρώτη στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ που συμπίπτει και με την επικείμενη επέτειο των 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου, είναι αλήθεια πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης προκλήθηκε αρκετές φορές, προκειμένου να σχολιάσει και τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, αλλά και όσα ανέφερε (για… ακόμα μία φορά) ο δηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού και Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού.

Ωστόσο ο διοικητικός ηγέτης του «Δικεφάλου» ήταν απόλυτα ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή: «Ρε, μην ασχολείστε με αυτούς! Η ΑΕΚ τους τρελαίνει!». Την ατάκα αυτή ο «Τίγρης» την είπε όχι μία, αλλά τρεις φορές, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με αστειότητες ή να ρίξει και άλλο λάδι στο τηγάνι της τοξικότητας που επιμελώς φροντίζουν να έχουν πάνω στη φωτιά, οι αντίπαλοι του Δικεφάλου!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια πως δεν υπάρχει περίπτωση να παρασυρθεί σε ανούσιες κοντρίτσες για τα μάτια του κόσμου ή το θεαθήναι. Ξέρει πολύ καλά και πως θα υπερασπιστεί την ΑΕΚ, αν και όταν χρειαστεί, αλλά και να παίξει φουλ επίθεση, όταν το κρίνει ο ίδιος απαραίτητο.

Δε θα πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε πως πέρσι την άνοιξη και συγκεκριμένα στις 10 Απριλίουτου 2023, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση εις βάρος του κ. Αλαφούζου για τα όσα υποστήριζε και τότε! Μάλιστα εκείνη η ανακοίνωση κατέληγε ως εξής: «Κι αν το επιθυμείτε, θα επανέλθουμε…».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X