Champions League: Προβάδισμα πρόκρισης για την Ίντερ με Αρναούτοβιτς - Νίκησε με 1-0 την Ατλέτικο (VIDEO)

Champions League: Προβάδισμα πρόκρισης για την Ίντερ με Αρναούτοβιτς - Νίκησε με 1-0 την Ατλέτικο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ισχνό προβάδισμα πρόκρισης για την Ίντερ στους «8» του Champions League για την Ίντερ που νίκησε στο Μιλάνο με 1-0 την Ατλέτικο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προβάδισμα πρόκρισης, έστω και ισχνό, στα προημιτελικά του Champions League απέκτησε η Ίντερ που επικράτησε στο Μιλάνο με 1-0 της Ατλέτικο που ήταν πολύ παθητική.

Στο α’ μέρος η Ίντερ ήταν καλύτερη και πιο επικίνδυνη, αλλά της έλειψε το γκολ. Οι Μιλανέζοι απείλησαν δις με τους Τουράμ και Λαουτάρο στο 3′ και στο 38′ αντίστοιχα, αλλά δεν βρήκαν τέρμα την ώρα που οι Μαδριλένοι φαινόταν πως είχαν περισσότερο το μυαλό τους στην άμυνα χωρίς να κάνουν κάτι δημιουργικά.

Στην επανάληψη ο Ιντσάγκι αναγκάστηκε να αλλάξει τον Τουράμ με τον Αρναούτοβιτς με τον Αυστριακό να χάνει τρεις τεράστιες ευκαιρίες για να σκοράρει και να κάνει το 1-0 απέναντι στην Ατλέτικο που συνέχιζε να παίζει συντηρητικά.

Το 0-0 παρέμενε, όμως ο Αρναούτοβιτς πήρε στο 79′ το αίμα του πίσω. Ο Αυστριακός πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του Όμπλακ στο τετ α τετ με τον Λαουτάρο και έκανε το 1-0 για την Ιντερ που βάσει της εικόνας του ματς δικαιούταν το γκολ.

Η Ατλέτικο έβγαλε αντίδραση και απείλησε στο 88′ και στο 90′ με τον Μοράτα, όμως χωρίς να τα καταφέρει.

Ίντερ (Σιμόνε Ιντσάγκι): Ζόμερ – Παβάρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι – Νταρμιάν (69′ Ντούμφρις), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικιταριάν (72′ Φρατέζι), Ντιμάρκο (69′ Κάρλος Αουγκούστο) – Τουράμ (46′ λ.τρ. Αρναούτοβιτς), Λαουτάρο Μαρτίνες (88′ Αλέξις Σάντσες).

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμέονε): Όμπλακ – Μολίνα (68′ Μπάριος), Βίτσελ, Χιμένες (46′ λ.τρ. Σάβιτς), Ερμόσο (68′ Ρεϊνίλντο), Λίνο – Ντε Πολ, Κόκε, Σαούλ (54′ Μοράτα) – Γιορέντε, Γκριεζμάν.

Δείτε το γκολ που έκρινε το ματς:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X