Η ΑΕΚ γράφει Ιστορία, πρώτη φορά κάλεσμα σε «συστράτευση» εναντίον της!

Η ΑΕΚ γράφει Ιστορία, πρώτη φορά κάλεσμα σε «συστράτευση» εναντίον της!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου διαβάζει και αποκωδικοποιεί δηλώσεις και γεγονότα που δείχνουν πολλά για την ΑΕΚ και τον ανταγωνισμό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ γράφει Ιστορία. Δεν είναι υπερβολή. Όσοι ανέμεναν για χρόνια την κατασκευή του γηπέδου και δάκρυσαν αντικρίζοντας ξανά το «ναό» της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, να ετοιμάσουν ηρεμιστικά και χαπάκια για την πίεση γι’ αυτό που έρχεται με το Μουσείο του συλλόγου. Εκεί θα στήνουν… αντίσκηνα για να απολαμβάνουν κάθε γωνιά, θα θέλουν να μπουν μέσα και να μείνουν εκεί για μέρες, ταξιδεύοντας στις θύμησες του καθενός. Μαγικά πράγματα, λίαν προσεχώς.

Πάμε στα πεζά της καθημερινότητας. Πέρασε λίγο στα χαμηλά, μάλλον ελέω των ανακατατάξεων στον βαθμολογικό πίνακα. Δεν έγιναν και λίγα βλέπεις: είχαμε την άνοδο της ΑΕΚ στην κορυφή, το γκρέμισμα του ΠΑΟΚ που μέχρι πριν μια εβδομάδα έκανε πρόβες για το… τρεμπλ, το σόου των τοποθετήσεων του κ. Αλαφούζου για πράγματα που ψάχνεις και δεν τα βρίσκεις, τον Ολυμπιακό που βρήκε ξανά νόημα στη σεζόν. Πόσα να αντέξει κάποιος να διαχειριστεί. Κάπως έτσι, οι δηλώσεις του επανακάμψασα κ. Κούγια στη Θεσσαλονίκη, δεν είχαν τη δέουσα προβολή.

Τι είπε ο άνθρωπος!

Τις παραθέτω, για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της κοσμογονικής αλλαγής που ζητείται για το ελληνικό ποδόσφαιρο και όσα γνωρίζαμε ως τα τώρα: «Ο εχθρός είναι ένας, ο οποίος το δηλητηριάζει και ο οποίος τροφοδοτεί την εγκληματική οργάνωση… Να κερδίζει ο καλύτερος. Είμαστε ευτυχισμένοι αλλά και προβληματισμένοι, γιατί βλέπουμε τι γίνεται σε άλλα παιχνίδια. Και επειδή δυστυχώς το πρωτάθλημα δεν καθορίζεται από τα μεγάλα παιχνίδια. Το πρωτάθλημα καθορίζεται από τους επίορκους διαιτητές στα ματς με τις μεγάλες ομάδες, η με τους συλλόγους μεταξύ τους. Πρέπει ο κ. Σαββίδης και ο κ. Αλαφούζος να αντιληφθούν ότι αυτά που έλεγα πριν από λίγες ημέρες είναι η απτή πραγματικότητα. Να τελειώνουμε με την εγκληματική οργάνωση».

Λαμπρά. Ας δούμε τώρα, τι εξηγεί ο «ποιητής» που μας έλεγαν και στο μάθημα της γλώσσας. Ο θεσμικός παράγοντας του Ολυμπιακού, φίλα προσκείμενος στον Παναθηναϊκό, κάλεσε τους ιδιοκτήτες ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού σε συστράτευση έναντι του ενός. Δεν τον κατονόμασε, αλλά όποιος δεν καταλαβαίνει πρέπει να επιστρέψει άμεσα στο β και α, βα. Δεν θα μπλέξω με ατοπήματα, όπως αυτό για το να κερδίζει ο καλύτερος, γιατί θαρρώ αυτό συμβαίνει τα τελευταία χρόνια και κάποιες φορές αυτός ήταν ο Ολυμπιακός. Ισως ο νυν αντιπρόεδρος τότε να βρισκόταν σε ένταση με τη νυν διοίκηση του Ολυμπιακού και να μην το εξέλαβε σωστά.

Είπε επίσης για επίορκους διαιτητές. Αν θυμάμαι καλά, τα τελευταία χρόνια στα μεγάλα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος σφυρίζουν μόνο ξένοι. Αυτοί είναι επίορκοι; Ολοι; Και ποια είναι η λύση; Να σφυρίζουν οι Ελληνες; Να επιλέγει ο Κλάτενμπεργκ, που απέκτησε και επίσημα υπαλληλική σχέση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, ώστε να μη μένει καμιά αμφιβολία; Να κλωνοποιήσουμε τον Σπάθα και τα άλλα παιδιά του αμαρτωλού παρελθόντος, για να στηθεί η ίδια φάμπρικα;

Η ΑΕΚ ειδοποίησε

Προφανώς, τα ερωτήματα θα μείνουν αναπάντητα. Αλλά το δεδομένο είναι πως πρόκειται για την πρώτη φορά τουλάχιστον στα νεότερα χρόνια, όπου παράγοντας μεγάλης ομάδας βγαίνει με δημόσιο λόγο και απευθύνει κάλεσμα σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό και μαζί τον ΠΑΟΚ, για να συνασπιστούν απέναντι στην ΑΕΚ. Κάποιος θα πει, ότι έτσι κι αλλιώς, όποιος μπορούσε να βλέπει καθαρά, αντιλαμβανόταν πως για το σύστημα του Ολυμπιακού, η αντιπαλότητα δεν αφορά τον Παναθηναϊκό ή τον ΠΑΟΚ, αλλά πάντα την ΑΕΚ.

Διαβάστε τη συνέχεια

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X