Ρακόσεβιτς: «Παλιότερα έβλεπα 200 φορές το All-Star Game, πλέον το έχουν καταστρέψει»

Ρακόσεβιτς: «Παλιότερα έβλεπα 200 φορές το All-Star Game, πλέον το έχουν καταστρέψει»
Photo Credits: INTIME

Ο πρωταθλητής κόσμου με τη Γιουγκοσλαβία, Ιγκόρ Ρακόσεβιτς άδραξε την ευκαιρία να τοποθετηθεί για το NBA All-Star Game

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γουίλντερ ήταν δυσαρεστημένος με τις αποφάσεις τους κατά τη διάρκεια του αγώνα και μετά τον αγώνα έκανε ανάλογα σχόλια. Κατηγόρησε επίσης τον βοηθό ενός διαιτητή για ασέβεια επειδή συνέχισε να τρώει ένα σάντουιτς, ενώ ο Γουάιλντερ προσπαθούσε να μιλήσει με τον διαιτητή Τόνι Χάρινγκτον μετά το παιχνίδι.

Κατηγορήθηκε για παραβίαση των κανονισμών σε σχέση με τα σχόλιά του μετά τον αγώνα, αφού σύμφωνα με  την αγγλική ομοσπονδία (FA) συνιστούσαν «ανάρμοστη συμπεριφορά, καθώς υπονοούσαν μεροληψία ή επίθεση στην ακεραιότητα του διαιτητή, ή των διαιτητών γενικά».

Μια ανακοίνωση της FA ανέφερε ότι ο Γουίλντερ είχε αποδεχθεί την κατηγορία του και ότι μια ανεξάρτητη ρυθμιστική επιτροπή είχε επιβάλει το πρόστιμο.

Ο θυμός του Γουίλντερ πυροδοτήθηκε όταν ο τερματοφύλακάς του Ίβο Γκρμπιτς αναγκάστηκε να αποχωρήσει με διάσειση μετά από σύγκρουση με τον Ζαν-Φιλίπ Μαρετα της Κρίσταλ Πάλας, που δεν δέχθηκε κίτρινη κάρτα.

«Είναι άλλη μια γελοία εμφάνιση από τον διαιτητή. Μου είπε ένας διαιτητής της Premier League, ο οποίος είναι ειλικρινής, “ετοιμαστείτε, γιατί κάθε αυστηρή απόφαση θα είναι εναντίον σας, κάθε 50-50 θα είναι εναντίον σας”», είπε ο Γουίλντερ στη συνέντευξη Τύπου του μετά τον αγώνα.

«Κάθε αυστηρή απόφαση είναι εναντίον μας. Δεν κοιτάζω πίσω τους τελευταίους δέκα αγώνες, αλλά μεγαλύτερη περίοδο, πριν να είμαι κι εγώ εδώ. Ίσως η διαδικασία σκέψης είναι ότι, “δεν θα μείνουν πολύ σε αυτή την κατηγορία και μπορεί να διαιτητεύσω την άλλη ομάδα την επόμενη χρονιά

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X