Ρεάλ: Πρόταση Αντσελότι σε Μόντριτς να γίνει μέλος του τεχνικού τιμ εάν αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν

Ρεάλ: Πρόταση Αντσελότι σε Μόντριτς να γίνει μέλος του τεχνικού τιμ εάν αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν
Photo Credits: INTIME

Ο Αντσελότι θέλει τον Λούκα Μόντριτς στη Ρεάλ, γι' αυτό και του πρότεινε να γίνει μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο τέλος της σεζόν το συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς, ο οποίος έχει πατήσει τα 38 του χρόνια, στη Ρεάλ ολοκληρώνεται. Ο Κροάτης δεν έχει ανανεώσει με τους μερένγκες, ενώ το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια παραμένει ανοιχτό.

Σύμφωνα με το Athletic, ο Κάρλο Αντσελότι, που θα βρίσκεται στον πάγκο των «μερένγκες» μέχρι το 2026, έκανε μία πρόταση στον Κροάτη διεθνή.

Συγκεκριμένα, του πρότεινε στην περίπτωση που αποφασίσει να αποσυρθεί από τη δράσει να γίνει μέλος του τεχνικού επιτελείου του συλλόγου.

Αν κι ο 38 εξέφρασε τη ευγνωμοσύνη του για την ευκαιρία που του έδωσε ο Ιταλός τεχνικός, σύμφωνα με το δημοσίευμα αρχικά την απέρριψε. Στην πορεία ωστόσο, αποφάσισε να ξανασκεφτεί την πρόταση.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X