ΑΕΚ: Η πρώτη συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής του Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ Γυναικών!

ΑΕΚ: Η πρώτη συνάντηση της οργανωτικής επιτροπής του Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ Γυναικών!
Photo Credits: INTIME

Το Λουτράκι ζει ήδη σε ρυθμούς Final-4

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι, εκεί όπου θα διεξαχθεί το final-4 του Κυπέλλου γυναικών βρέθηκε την Πέμπτη 15/2 αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και συναντήθηκε με την οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης.

Η συνάντηση έγινε με σκοπό την οργάνωση μιας μεγάλης γιορτής του γυναικείου βόλεϊ που θα γίνει το διάστημα 8-10 Μαρτίου (οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα) με την συμμετοχή της περσινής κυπελλούχου ΑΕΚ, του πρωταθλητή Ελλάδας Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του Άρη.

Τον συνδιοργανωτή Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών Τάσος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θανάσης Παπαθανασίου, ενώ παρεβρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής του κλειστού γυμναστηρίου «Γεώργιος Γαλανόπουλος» Παναγιώτης Αργύρης, καθώς και η Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου Μάρθα Μυστακίδου.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X