Μπαρτσελόνα: Ψάχνουν την «αρπαγή» του Ντέιβις από την Μπάγερν

Ελπίζει για την απόκτηση του Ντέιβις η Ρεάλ, όσο ο παίκτης δεν ανανεώνει με την Μπάγερν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με το μέλλον του Αλφόνσο Ντέιβις. Παρότι στη Μαδρίτη αναφέρουν ότι ο Καναδός έχει συμφωνήσει προφορικά με τη Ρεάλ, τα Μέσα της Καταλονίας φέρνουν μια νέα εκδοχή, βάζοντας στο κόλπο και την Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει ο Ζεράρντ Ρομέρο, ο ατζέντης του Καναδού φουλ μπακ της Μπάγερν βρέθηκε στη Βαρκελώνη και συζήτησε με τον τεχνικό διευθυντή των «μπλαουγκράνα», Ντέκο. Ο Ντέιβις δεσμεύεται στην Μπάγερν με συμβόλαιο έως το 2025 ωστόσο δεν δείχνει πρόθυμος να ανανεώσει, με τους Βαυαρούς να αναμένεται να τον παραχωρήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ρομέρο από την πλευρά του τονίζει ότι υπήρξε θετικό κλίμα στις συζητήσεις της Μπαρτσελόνα με τον εκπρόσωπο του Καναδού και ότι ο 25χρονος αριστερός μπακ προτιμά τη δεδομένη στιγμή να μετακομίσει στη Βαρκελώνη. Βέβαια τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα καθώς η Μπάγερν αναμένεται να ζητήσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ για να αφήσει τον Ντέιβις να αποχωρήσει.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X