Ισοφάρισε «στοιχειωμένο» ρεκόρ 51 ετών η Μπεσίκτας του Σάντος

Ισοφάρισε «στοιχειωμένο» ρεκόρ 51 ετών η Μπεσίκτας του Σάντος
Photo Credits: INTIME

O Φερνάντο Σάντος, κατέγραψε το πρώτο του ρεκόρ στη θητεία του στην Μπεσίκτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί τα πράγματα για τον Φερνάντο Σάντος στην Μπεσίκτας να μην έχουν εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο στις πρώτες ημέρες του Πορτογάλου, ωστόσο ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός, κατάφερε να γράψει ιστορία σχεδόν με το «καλημέρα».

Ο Πορτογάλος προπονητής, έχει ήδη καθοδηγήσει από τον πάγκο την ομάδα της Κωνσταντινούπολης σε 9 ματς στα οποία μετρά πέντε νίκες δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, ωστόσο στο τελευταίο ματς και τη νίκη επί της Κόνιασπορ με 2-0, οι «μαύροι αετοί» κατάφεραν να ισοφαρίσουν ένα… στοιχειωμένο ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, για τέταρτο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι, η Μπεσίκτας κράτησε ανέπαφη την εστία της, κάτι το οποίο είχε να συμβεί από την αγωνιστική περίοδο 1972-73, όταν στον πάγκο του κλαμπ βρισκόταν ο Χορστ Μπουχτς.

Στο πρώτο του ματς ο Σάντος, οδήγησε την Μπεσίκτας σε νίκη 3-0 επί της Καραγκιουμρούκ, ακολούθησε η «λευκή» ισοπαλία με την Άδανα Ντεμίρσπορ, ενώ στο τρίτο ματς οι «μαύροι αετοί» νίκησαν την Τράμπζονσπορ 2-0.

Μάλιστα, το ρεκόρ αυτό μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερο αν συνυπολογιστεί και το ματς του 5ου γύρου του Κυπέλλου με αντίπαλο την Εγίπσπορ στο οποίο η Μπεσίκτας επικράτησε 4-0 παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X