Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Champions League (20/02)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Champions League (20/02)

Δύο ματς απόψε στο Champions League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Champions League (20/02)

Δύο ματς απόψε στο Champions League

  • Η Ίντερ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης
  • Η Ντόρτμουντ στην έδρα της Αϊντχόφεν

Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης 22:00

Η Ίντερ υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Μιλάνο για το πρώτο μεταξύ τους ματς στη φάση των «16» του Champions League. Σε τρομερή φόρμα η Ίντερ πηγαίνει φουλ για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία και μετράει οκτώ σερί νίκες και 10 ματς συνεχόμενα χωρίς ήττα. Σε καλή φάση και η Ατλέτικο που βρίσκεται στην 4η θέση και έρχεται από το 5-0 επί της Λας Πάλμας, έχοντας ωστόσο πιο πριν τις ήττες από Σεβίλλη και Μπιλμπάο για το πρωτάθλημα και το κύπελλο αντίστοιχα. Η Ίντερ βγήκε 2η στον όμιλο πίσω από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ η Ατλέτικο στην 1η θέση και προκρίθηκε μαζί με τη Λάτσιο.

Προγνωστικά στοιχήματος: Περιμένουμε κλειστό ματς και πάμε με το Under 2.5.

Προγνωστικά Champions League (20/02)

PSV Αϊντχόφεν – Μπορούσια Ντόρτμουντ 22:00

Η Αϊντχόφεν υποδέχεται στην Ολλανδία τη Μπορούσια Ντόρτμουντ για το πρώτο μεταξύ τους ματς στη φάση των «16» του Champions League. Τρομερή χρονιά από τους Ολλανδούς, καθώς στο πρωτάθλημα είναι πρώτοι και στο +10 από τη Φέγενορντ, έχοντας παράλληλα μακράν την καλύτερη επίθεση με 70 γκολ και την καλύτερη άμυνα με μόλις 10 γκολ παθητικό σε 22 ματς, με σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα. Από την άλλη πλευρά, οι Βεστφαλοί έχουν βρει τα πατήματά τους και δεν χάνουν με τίποτα, καθώς έχουν σερί με 11 ματς χωρίς ήττα και έχουν ανέβει στην 4η θέση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X