Μαρσέιγ: Συμφωνία με τον Γκρασέ έως το τέλος της σεζόν

Μαρσέιγ: Συμφωνία με τον Γκρασέ έως το τέλος της σεζόν
Photo Credits: INTIME

Αναλαμβάνει ο Γκρασέ την Μαρσέιγ σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 45χρονος Ιταλός προπονητής έφτασε τον Σεπτέμβριο στη Μασσαλία για να πάρει τη θέση του Μαρθελίνο και η χθεσινή (18/2) ήττα (1-0) από την Μπρέστ για την 22ης αγωνιστική της Ligue 1,  φαίνεται ότι θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής της Μαρσέιγ.

Στη Μασσαλία αναμένεται απόψε (19/2) ο Ζαν Λουί Γκρασέ, ελεύθερος μετά από την παραίτηση του από τη θέση του προπονητή της Ακτής Ελεφαντοστού στο κύπελλο Αφρικής, με τον οποίο θα υπάρξει  συμφωνία για ένα μικρό διάστημα, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 70χρονος Γάλλος προπονητής θα μπορούσε να βρίσκεται στον πάγκο της Μασσαλίας από το απόγευμα της Πέμπτης για τον επαναληπτικό αγώνα των play-off στα νοκ άουτ  του Europa League εναντίον της Σαχτάρ Ντόνετσκ στο «Βελοντρόμ» (2-2 α’ αγώνας).

Σε ηλικία 70 ετών, ο πρώην πιστός βοηθός του Λοράν Μπλαν δεν έχει προπονήσει κανένα σύλλογο στη Γαλλία από τη Μπορντό (2020-2021). Πριν από εκεί  ήταν στη Μονπελιέ (2017) και τη Σεντ Ετιέν (2017-2019).

Η Μαρσέιγ καταλαμβάνει την 9η θέση της Ligue 1, οκτώ βαθμούς πίσω από την 4η θέση.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X