Super League: Σοκ στο 90+2' για τον Αστέρα - Έμεινε στο 2-2 με τον Παναιτωλικό

Super League: Σοκ στο 90+2' για τον Αστέρα - Έμεινε στο 2-2 με τον Παναιτωλικό
Photo Credits: INTIME

Με γκολ του Μάριου Οικονόμου στο 90+2' ο Παναιτωλικός κατάφερε να αποδράσει από την Τρίπολη με τον βαθμό κόντρα στον Αστέρα (2-2)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την «πάτησε» στο 90+2′ ο Αστέρας Τρίπολης από τον Παναιτωλικό που με γκολ του Οικονόμου κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να φύγει με τον βαθμό από το «Θ. Κολοκοτρώνης».

Έτσι μετά απ’ αυτό το αποτέλεσμα ο Αστέρας Τρίπολης παρέμεινε στο -4 από την εξάδα και τη Λαμία, ενώ ο Παναιτωλικός έφθασε τους 19 βαθμούς όντας στο +3 από ΠΑΣ Γιάννινα και Κηφισιά.

Το φιλμ του Αστέρα Τρίπολης – Παναιτωλικός

Με το «καλησπέρα» οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση να παίξουν ανοιχτό κι επιθετικό ποδόσφαιρο στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής στη Super League.

Μόλις στο 3΄ο Παναιτωλικός έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Ντίας έκλεψε την μπάλα πάτησε περιοχή κι εκτέλεσε, αλλά ο Γραμματικάκης απέκρουσε τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο χρόνο.

Οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στο 10΄με τον Μπαρτόλο να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή και να σουτάρει από θέση βολής χωρίς να βρει στόχο.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω στις δύο περιοχές.

Γκάφα του Γιαμπλόνσκι, γκολ ο Ντίας (0-1)

Η ομάδα του Αγρινίου αναπάντεχα και σε φάση που δεν…μύριζε γκολ άνοιξε το σκορ στο 42΄. Ο Γιαμπλόνσκι έκανε τραγικό λάθος εκτός περιοχής ο Ντίας έκλεψε την μπάλα πάτησε περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Ισοφάριση (1-1) με τον Μιριτέλο

Οι Αρκάδες ξεπέρασαν αστραπιαία το σοκ του γκολ από πλευράς Παναιτωλικού και έφτασαν στην ισοφάριση (1-1) στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ημιχρόνου.

Κόρνερ του Καλτσά ο Μιριτέλο εντελώς ξεμαρκάριστος (!) με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής βρήκε δίχτυα (1-1).

Μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα στο 51΄. Έπειτα από λάθος των αμυντικών του Παναιτωλικού ο Κρεσπί μπήκε στην περιοχή κι αστόχησε υπό την πίεση του Οικονόμου.

Νέα καλή στιγμή για την ομάδα της Τρίπολης να ζευγαρώσει τα τέρματά της στο 60΄. Μετά από γέμισμα του Μπαρτόλο ο Γιαμπλόνσκι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Γκολ ο Ζουκάνοβιτς (2-1)

Η υπεροχή των γηπεδούχων στο β΄ημίχρονο καρποφόρησε στο 64΄. Ο Καλτσάς εκτέλεσε φάουλ ο Ζουκάνοβιτς με κεφαλιά βρήκε στόχο κι έδωσε το προβάδισμα (2-1) στον Αστέρα.

Στο 71΄ο Στεργιάκης τραυματίστηκε έπειτα από σύγκρουση με τον Καλτσά και ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού αποχώρησε με το φορείο απ΄τον αγωνιστικό χώρο.

Στο 79΄ο Παναιτωλικός πέτυχε γκολ με κοντινό πλασέ του Τορεχόν, ωστόσο το τέρμα δεν μέτρησε αφού ο βοηθός υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Πέδρο και οι γραμμές του VAR υιοθέτησαν την απόφασή του κρίνοντας πως επηρέαζε την φάση.

Γκολ ο Οικονόμου (2-2)

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ημιχρόνου μετά από κόρνερ του Χουάνπι ο Οικονόμου πήρε την κεφαλιά και βρήκε δίχτυα φέροντας το παιχνίδι στα ίσα (2-2).

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναιτωλικός λίγο έλειψε να…κλέψει τη νίκη με τον Ζοάο Πέδρο να βγαίνει φάτσα με την αντίπαλη εστία, ωστόσο άνοιξε το κοντρόλ και ο Γραμματικάκης μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 97΄ο Τσάβες κατέβασε τα ρολά σε πλασέ του Μπαρτόλο μέσα από την περιοχή με τον Αστέρα να χάνει τεράστια ευκαιρία για το 3-2.

Με τον ένα βαθμό που έριξε στο σακούλι ο Αστέρας έφτασε τους 30 και βρίσκεται στο -4 από την έκτη της βαθμολογίας Λαμία χάνοντας έδαφος στο κυνήγι της εξάδας που οδηγεί στα play offs.

O Παναιτωλικός πήρε πολύτιμο βαθμό κι έφτασε τους 19, όντας στο +3 από τις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν στη Super League 2.

Ο διαιτητής Κουμπαράκης (Κυκλάδων) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Χουάνπι, Μπρ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Γκος, Λομονάκο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Γραμματικάκης, Καστάνιο (93΄Μάντζης), Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες (87΄Χουχούμης), Λύρατζης, Γκος (69΄Βαλιέντε), Γιαμπλόνσκι, Μπαρτόλο, Κρεσπί (86΄Παλάσιος), Καλτσάς, Μιριτέλο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Στεργιάκης (77΄Τσάβες), Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε (76΄Πέδρο), Μλάντεν, Τορεχόν, Λιάβας,, Πέρες, Χουάνπι, Φρ. Ντουάρτε (66΄Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης (75΄Στάγιτς), Ντίας (84΄Λομονάκο).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X