ΑΕΚ: Ο Μπουζόν είδε τον αγώνα με την Κηφισιά και εντυπωσιάστηκε από την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ είδε από κοντα τον αγώνα ποδοσφαίρου και δήλωσε εντυπωσιασμένος από το γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φρεντερίκ Μπουζόν δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για ότι αφορά την ΑΕΚ από την ημέρα που  ανέλαβε την τεχνική ηγεσία  της ομάδας χάντμπολ.

Ο Γάλλος προπονητής δείχνει πραγματικά θαυμασμό για κάθε τι «κιτρινόμαυρο» και αυτή την φορά είχε την δυνατότητα να ζήσει και την ατμόσφαιρα μέσα στην «Αγιά Σοφιά – Opap Arena». Πριν λίγες ημέρες ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ είχε φωτογραφηθεί έξω από τον αετό και την Κυριακή είδε από κοντά τον αγώνα με την Κηφισιά δηλώνοντας εντυπωσιασμένος από το γήπεδο.

Με ανάρτηση του ευχαρίστησε μάλιστα και την διοίκηση της ομάδας χάντμπολ που του έδωσαν την ευκαιρία να παρακολουθήσει το ποδοσφαιρικό παιχνίδι: «Πολύ ωραίο βράδυ με φίλους του ποδοσφαίρου. Οι οπαδοί δίπλα στην ομάδα τους για δύο ώρες. Ένα απολύτως απίστευτο γήπεδο! Ευχαριστούμε τη διοίκηση της ΑΕΚ Χάντμπολ για αυτή την υπέροχη στιγμή. Πάμε ΑΕΚ» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανήρτησε ο ίδιος:

ΑΕΚ: Ο Μπουζόν είδε τον αγώνα με την Κηφισιά και εντυπωσιάστηκε από την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ο Μπουζόν είδε τον αγώνα με την Κηφισιά και εντυπωσιάστηκε από την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Ο Μπουζόν είδε τον αγώνα με την Κηφισιά και εντυπωσιάστηκε από την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» (ΦΩΤΟ)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X