Λόπεθ: «Δεν αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα της Μαρσέιγ»

Λόπεθ: «Δεν αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα της Μαρσέιγ»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο τερματοφύλακας της Μαρσέιγ μετά την ήττα από την Μπρεστ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ελεύθερη πτώση η Μαρσέιγ. Έχει συμπληρώσει επτά αγώνες χωρίς νίκη στη Ligue 1, είναι  ένατη στη βαθμολογία, 23 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν, ο Τζενάρο Γκατούζο βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου (Ζαν Λουί Γκασέ και Μπραντάο εμφανίζονται ήδη ως πιθανοί αντικαταστάτες του).

Η τελευταία ήττα, από μια Μπρεστ που έπαιξε το τελευταίο μισάωρο με έναν παίκτη λιγότερο (1-0), οδήγησε τον Πάου Λόπεθ να βγει μπροστά:

«Τελείωσε, δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Είμαστε αυτοί που δημιουργήσαμε αυτή την ντροπή. Τώρα πρέπει να το αποδεχτούμε. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας: δεν αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα της Μαρσέιγ. Από τότε που έφτασα Μαρσέιγ, είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι κάτι τέτοιο», είπε ο Καταλανός τερματοφύλακας, ο οποίος έμεινε του αγώνα με τη Μπρεστ λόγω πόνου στην αριστερή γάμπα.

«Υπάρχουν παίκτες όπως ο Στιβ (Μανταντά) ή ο Ντιμίτρι (Παγιέ) που μου έμαθαν ότι το να φοράω τη φανέλα της Μαρσέιγ. Η πόλη, οι οπαδοί και ο πρόεδρος δεν το αξίζουν αυτό», συνέχισε ο Παόυ Λόπεθ, ο οποίος θεωρεί ότι η Μαρσέιγ έχει πιάσει πάτο:

«Δεν μπορούμε να πάμε πιο κάτω. Δεν θέλω καν να μιλήσω για το παιχνίδι της Πέμπτης», στο οποίο η Μαρσέιγ θα υποδεχθεί τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-2 στο α’ ματς στο Αμβουύργο), στην ρεβάνς των play-off  νοκ άουτ του Europa League.

«Οι οπαδοί πιστεύουν ότι δεν αξίζουμε να φοράμε τη φανέλα της Μαρσέιγκαι συμφωνώ μαζί τους» κατέληξε ο Λόπεθ, ο οποίος κατά τις δυόμισι σεζόν του στο Βελοντρόμ υπερασπίστηκε την εστία του συλλόγου της Μασσαλίας 108 φορές.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X