Βρούτσης: «Η Νέα Φιλαδέλφεια, το Wembley και το Δουβλίνο θα είναι το κέντρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου»

Βρούτσης: «Η Νέα Φιλαδέλφεια, το Wembley και το Δουβλίνο θα είναι το κέντρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου»
Photo Credits: INTIME

Την ευχή να δει τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια εξέφρασε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ευχή να δει τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια εξέφρασε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, στη τη συνέντευξη Τύπου για τις εκατό μέρες από το μεγάλο παιχνίδι.

Ο Βρούτσης θυμήθηκε τους προηγούμενους τελικούς που έχουν διοργανωθεί στην Ελλάδα και τόνισε ότι είναι ύψιστη τιμή ότι η UEFA διοργάνωσε ένα ακόμα τέτοιο παιχνίδι στη χώρα μας.

«Στις 29 Μαΐου ο τελικός του Conference League στην «OPAP Arena» είναι ένα γεγονός, που θα αποτελεί μια μεγάλη κατάκτηση. Η Ελλάδα βροντοφωνάζει ότι επανέρχεται δυναμικά στη διοργάνωση μεγάλων ευρωπαϊκών γεγονότων. Η Αθήνα, η Νέα Φιλαδέλφεια μαζί με το Λονδίνο, το Wembley για το Champions League και το Δουβλίνο στην Ιρλανδία για το Europa League, αποτελούν το κέντρο του ποδοσφαίρου σε ολόκληρο τον κόσμο τον ερχόμενο Μάιο.

Από το 1971 όπου είχαμε λάβει την πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση στο στάδιο Καραϊσκάκης με τον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων, έως φέτος που θα φιλοξενήσουμε τον τελικό του Conference League στο γήπεδο της ΑΕΚ, θα μετράμε συνολικά επτά σπουδαίος ευρωπαϊκούς τελικούς», ανέφερε αρχικά.

«Οι υποδομές που έχουμε φτιάξει τα τελευταία χρόνια μας επιτρέπουν να φιλοξενούμε την ύπαρξη μεγάλων ευρωπαϊκών γεγονότων. Όλα αυτά αποτελούν ένα ισχυρό διαβατήριο προσέλκυσης ακόμα περισσότερων διοργανώσεων. Αποτελεί παράσημο και μεγάλη τιμή της UEFA να διοργανώσει εδώ τον τελικό του Conference League. Υποχρέωσή μας είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να αναδείξουμε ξανά τις ικανότητές μας», σχολίασε μεταξύ άλλων για την επιλογή της Ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας να διοργανώσει στην Ελλάδα ακόμα έναν τελικό.

Όσον αφορά τις δύο ελληνικές ομάδες, σημείωσε: «Εκατό μέρες μας χωρίζουν από τον τελικό της 29ης Μαΐου και η Ελλάδα αποδεικνύει ότι ο πήχης είναι ψηλά και μπορεί να τον ξεπεράσει, γιατί είμαστε η χώρα που μπροστά στις προκλήσεις ενωμένοι ξέρουμε να προχωράμε οποιοδήποτε πρόβλημα. Εύχομαι να διεξαχθεί με τον καλύτερο τρόπο ο τελικός και ας ευχηθούμε να δούμε σε αυτό το παιχνίδι τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ».

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X