Μια ωραία ατμόσφαιρα... δεν είναι στην Μπάγερν - Επεισόδιο του Κίμιχ με τον βοηθό του Τούχελ (VIDEO)

Τζόσουα Κίμιχ: «Η αλλαγή προπονητή σημαίνει ότι οι παίκτες αποτύχαμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ωραία ατμόσφαιρα… δεν είναι στην Μπάγερν Μονάχου όπως δείχνει και το επεισόδιο του Τζόσουα Κίμιχ με τον βοηθό του Τόμας Τούχελ.

Είναι πολύ άσχημο, όπως φαίνεται, το κλίμα στους Βαυαρούς, που μέσα σε μια εβδομάδα έχουν τρεις ήττες (από τη Λεβερκούζεν και την Μπόχουμ για το γερμανικό πρωτάθλημα) και από τη Λάτσιο (για το Τσάμπιονς Λιγκ).

Έχουν… φουντώσει και οι φήμες περί απομάκρυνσης του Τούχελ από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, που πια δείχνει ότι θα χάσει τον τίτλο στην Μπούντεσλιγκα ενώ κινδυνεύει να μείνει και εκτός συνέχειας και στην Ευρώπη.

Το κακό κλίμα στα αποδυτήρια επιβεβαιώνει και το επεισόδιο που είχε ο Κίμιχ με τον βοηθό του Τούχελ, Ζολτ Λεβ.

Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής έγινε αλλαγή στο 63ο λεπτό του αγώνα με την Μπόχουμ, που εκείνη την ώρα ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1. Ο Κίμιχ ήταν εξαιρετικά δυσαρεστημένος με την απόφαση του προπονητή του να τον αντικαταστήσει και το έδειξε μαλώνοντας με τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή του.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X