Κάρλος Αντσελότι: Εμπιστεύεται παίκτη που άλλοι τον βλέπουν για δανεικό

Κάρλος Αντσελότι: Εμπιστεύεται παίκτη που άλλοι τον βλέπουν για δανεικό
Photo Credits: INTIME

Ο Αντσελότι αποθεώνει τον Αρντά Γκιουλέρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης, έφερε στην Ισπανία ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τον Αρντά Γκιουλέρ.  Παρόλα αυτά ο νεαρός Τούρκος δεν έχει κάνει την πορεία που πολύ περίμεναν.

Πολλά ακούγονται για το μέλλον του Γκιουλέρ όπως για παράδειγμα ότι θα πάει δανεικός ή μέσα σε όλα υπάρχει και η αμφισβήτηση. Ο Κάρλο Αντσελότι, πάντως, είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με την κατάσταση αποθεώνοντας τον ποδοσφαιριστή του.

«Να έχει υπομονή με τον Αρντά Γκιουλέρ. Εμπιστευτείτε με. Είναι καλά, μπορεί να παίξει. Είναι σε καλό επίπεδο. Θα πρέπει να παλέψει τώρα με τους άλλους παίκτες. Κάντε υπομονή και θα δείξει την ποιότητα του. Είμαστε σίγουροι».

Με τις δηλώσεις Αντσελότι φαίνεται πως υπάρχει τεράστια εμπιστοσύνη στον Γκιουλέρ και μένει να δούμε το επόμενο επεισόδιο της πορείας του Τούρκου μέσου στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X