Γραφικός ο Αλαφούζος βλέπει... ΑΕΚ: «Πέναλτι και αποβολή, ομάδες από διαφορετικούς θεούς»

Ο Αλαφούζος τα θέλει όλα δικά του: «Μονόδρομος η παραίτηση του Φρόιντφελντ, είναι ανίκανος και ύποπτος»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Αλαφούζος ασχολείται μόνο με την... ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζεται το παραλήρημα του Γιάννη Αλαφούζο μετά τα χθεσινά περί διαιτησίας και θυγατρικών, σήμερα κάνει ευθεία επίθεση στην ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα, σε ποστάρισμά του στο twitter (ναι, εκεί που πέρυσι έγραφε την ομάδα του… Παναθηανικό) γράφει σήμερα «Πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ και αποβολή. Ομάδες από διαφορετικούς θεούς». Ωστόσο ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟ καθυστέρησε λίγο να ενημερωθεί για το τι γίνεται στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Αλαφούζου

Ο Αλαφούζος δεν μπορεί ακόμα να χωνέψει τη γκέλα της… υπερομάδας του Τερίμ με τη Λαμία των 10 παικτών στη Λεωφόρο. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις του χθες στην Cosmote TV μετά το ματς επιτέθηκε στους πάντες, με τη διαιτησία, την ΚΕΔ αλλά και το υπουργείο αθλητισμού να μπαίνουν στο στόχαστρό του.

Και όλα αυτά γιατί ο διαιτητής έδειξε χθες… πέντε λεπτά καθυστερήσεων στη Λεωφόρο και δεν έδωσε πέναλτι που ούτε οπαδός της ομάδας δεν θα σφύριζε.

Ο Αλαφούζος έκανε λόγο για ντροπή της ΚΕΔ και για ομάδες που έχουν θυγατρικές αλλά κοιτώντας τα στατιστικά της Super League, παρατηρεί κανείς πως ο Παναθηναϊκός έχει μια ιδιαίτερη στατιστική πρωτιά. Ποια είναι αυτή; Μα στην κατηγορία των πέναλτι φυσικά. Ο Παναθηναϊκός έχει 8 πέναλτι στη σεζόν, με τον Ολυμπιακό στη δεύτερη θέση με 7 αλλά κατά τα άλλα στον Γιάννη Αλαφούζο φταίει η διαιτησία που η ομάδα του ήταν ανίκανη να κερδίσει τη Λαμία που έπαιζε πάνω από 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο!

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X