Serie Α: Σώθηκε στο τέλος η Νάπολι (1-1) κόντρα στη Τζένοα

Serie Α: Σώθηκε στο τέλος η Νάπολι (1-1) κόντρα στη Τζένοα
Photo Credits: INTIME

Nέα γκέλα για τη Νάπολι, με τους «Παρτενοπέι» να σώζονται στο τέλος και να παίρνουν την ισοπαλία (1-1) με τη Τζένοα χάρη σε γκολ στο 90ο λεπτό.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει την ομάδα που κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα η Νάπολι, με τους «Παρτενοπέι» φέτος να πηγαίνουν από γκέλα σε γκέλα. Οι περσινοί πρωταθλητές ούτε κόντρα στη Τζένοα κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, με τη Τζένοα κρατά το «διπλό» μέχρι το 90΄, ωστόσο ο Νγκονζέ ισοφάρισε σε 1-1 και οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Serie A.

Έτσι, μετά και από αυτή την ισοπαλία, η Νάπολι παρέμεινε στην 9η θέση του ιταλικού πρωταθλήματος και εξακολουθεί να ελπίζει στην 7άδα και στις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από την άλλη πλευρά, η Τζένοα παρέμεινε στην 12η θέση.

Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο άνοιξε το σκορ στο 47ο λεπτό με τον Μόρτεν Φρέντρουπ να κάνει το 1-0. Όλα έδειχναν πως οι Γενοβέζοι θα φύγουν με το «διπλό» από το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», ωστόσο στο 90ο λεπτό ο Νγκονζέ έσωσε τους γηπεδούχους και διαμόρφωσε το 1-1.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X