ΑΕΚ: Για «διπλό» κόντρα (18:30) στους Πρωταθλητές Πεύκων

Εικόνες από το ΑΕΚ - Μαρκόπουλο
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει ξανά τους Πρωταθλητές Πεύκων στη Θεσσαλονίκη στις 18:30 με στόχο να πανηγυρίσει ένα ακόμη «διπλό» για την 18η αγωνιστική της Volleyleague

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη νίκη-πρόκριση στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει ξανά σήμερα στις 18:30 τους Πρωταθλητές Πεύκων στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.

Η Κυπελλούχος Ελλάδας θέλει ένα ακόμα «καθαρό» τρίποντο συνεχίζοντας την πορεία της με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα, εν όψει των πλέι οφ όπου θα κριθεί ο φετινός τίτλος. Η ΑΕΚ βρίσκεται στο -1 από την 3η θέση και στο -3 από τη 2η, ούσα έτοιμη να ανέλθει βαθμολογικά στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας.

Ο Γιουνούς Οτσάλ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών, καταστρώνοντας τα πλάνα του.

Η Σάρα Τσάριτς δήλωσε στο aek.gr: «Γνωρίζουμε την ομάδα των Πεύκων και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και τι πρέπει να βελτιώσουμε ενόψει του παιχνιδιού. Στο προηγούμενο παιχνίδι ξεκινήσαμε πολύ καλά και δυνατά και σταματήσαμε την καλύτερή τους επιθετικό. Εάν πάμε με αυτό το σκεπτικό και την ενέργεια, θα είναι καλό για εμάς. Από την πλευρά τους, τα Πεύκα, θα πιεστούν περισσότερο για τη νίκη και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να πιστέψουμε και να γυρίσουμε στο σπίτι μας με τη νίκη».

Στο μεταξύ στην κορυφαία 7άδα της 17ης αγωνιστικής βρίσκεται η Όλγα Στράντζαλη.

Για μια ακόμη φορά η ακραία της ΑΕΚ βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες της αγωνιστικής συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας της επί του Μαρκόπουλου.

Αναλυτικά η κορυφαία 7άδα:

Πασαδόρος: Εύη Φλιάκου (Α.Ο. Λαμίας 2013) 2π. (1/3 επ., 1 μπλοκ).

Διαγώνια: Ρίκα Μάασε (Ηλυσιακός Α.Ο.) 21π. (21/47 επ.).

Ακραίες: Μικαέλα Μλεΐνκοβα (Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.) 17π. (15/23 επ., 2 μπλοκ, 54% υπ. – 38% άριστες), Όλγα Στράντζαλη (Α.Ε.Κ.) 24π. (23/42 επ., 1 άσσος, 38% υπ. – 18% άριστες).

Κεντρικές: Μαρτίνα Σάμανταν (Παναθηναϊκός Α.Ο.) 14π. (10/16 επ., 1 άσσος, 3 μπλοκ), Ανδρομάχη Τσιόγκα (Π.Α.Ο.Κ.) 10π. (2/6 επ., 8 μπλοκ).

Λίμπερο: Εβίτα Λεωνίδου (Ηλυσιακός Α.Ο.), (50% υπ. – 45% άριστες).

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X