Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (17/2)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ισπανίας (17/2)

Σαββατιάτικη δράση στην La Liga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Ισπανίας (17/2)

Σαββατιάτικη δράση στην La Liga με τέσσερις συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λας Πάλμας 15:00

Η Ατλέτικο δεν κατάφερε να νικήσει ούτε την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς έχασε 1-0 από την Σεβίλλη και διακινδυνεύει την θέση της στην 4άδα με την Μπιλμπάο να είναι μόλις 2 βαθμούς πίσω της. Στις αρκετές απουσίες προστέθηκε και ο τραυματίας Μοράτα που φέτος διάνυε μια τρομερή σεζόν. Η Λας Πάλμας πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Βαλένθια με 2-0 και απέδειξε για άλλη μια φορά πως φέτος είναι μια υπολογίσιμη δύναμη. Στο Metropolitano ταξιδεύει και αυτή με πολλές απουσίες.

Προγνωστικά στοιχήματος: Άσσος για την Ατλέτικο, η Λας Πάλμας όπως θα πέσει μαχόμενη.

Οσασούνα – Κάντιθ 17:15

Σημαντική νίκη κόντρα στην Σοσιεδάδ για την Οσασούνα με 1-0 και επανήλθε έτσι στις νίκες. Και με την εντός έδρας αναμέτρηση που έχει τώρα κόντρα στην Κάντιθ, έχει μια τεράστια ευκαιρία να εξασφαλίσει και με την βούλα την παραμονή της στην κατηγορία και να κυνηγήσει ότι περισσότερο μπορεί από εδώ και στο εξής. Από απουσίες δεν έχει να ανησυχεί για κάτι ιδιαίτερο. Η Κάντιθ ηττήθηκε με 2-0 από την Μπέτις και συνεχίζει να βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Κάθε παιχνίδι πλέον για εκείνη θα είναι ζωής και θανάτου.

Προγνωστικά στοιχήματος: Νίκη για την Οσασούνα που φέτος έχει δείξει ξεκάθαρα πόσο ανώτερη είναι.

Διαβάστε περισσότερα στο betone.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X