Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ιταλίας (17/2)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Ιταλίας (17/2)

Συνεχίζεται η δράση στην Ιταλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Ιταλίας (17/2)

Συνεχίζεται η δράση στην Ιταλία με τρεις συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Νάπολι – Τζένοα 16:00

Ήττα στο ντέρμπι με την Μίλαν με 1-0 και βλέπει το τραίνο της Ευρώπης να της ξεφεύγει. Σιγά-σιγά θα έχει πίσω και τον Όσιμεν οπότε ακόμα ελπίζει. Αναμένεται πάντως ένα μιρκό ροτέισιον λόγω της αναμέτρησης κόντρα στην Μπαρτσελόνα για το Champions League. H Tζένοα από την άλλη βρήκε επιτέλους τον δάσκαλο της και γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 από την Αταλάντα, χάνοντας έτσι το σερί 8 αήττητων αγώνων. Παραμένει δυνατή όμως και ικανή να προβληματίσει τον οποιονδήποτε.

Προγνωστικά στοιχήματος: Αν και δύσκολα η Νάπολι έχει ότι χρειάζεται για να πάρει αυτή την νίκη.

Βερόνα – Γιουβέντους 19:00

Η ισοπαλία κόντρα στην Μόντσα θα πρέπει να ευχαριστεί την Βερόνα, η οποία όμως παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτήν την αναμέτρηση την βλέπει ως μια καλή ευκαιρία για ένα αποτέλεσμα, λόγω της κακής εικόνας της Γιούβε τελευταία. Και με σχεδόν όλα τα όπλα στην φαρέτρα της μπορεί να ελπίζει. Η Γιούβε από την άλλη γνώρισε ήττα σοκ στο Τορίνο από την Ουντινέζε και πλέον αποχαιρετάει το όνειρο για το Scudetto. Στόχος της πλέον η 2η θέση και η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Προγνωστικά στοιχήματος: Δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμα αυτή η εικόνα για την Γιούβε, οπότε πάμε με το διπλό στο Μπεντεγκόντι.

Διαβάστε περισσότερα στο betone.gr

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X