Αυτοί βάλθηκαν να μας τρελάνουν, αλλά η λογική και η ΑΕΚ θα νικήσουν!

Αυτοί βάλθηκαν να μας τρελάνουν, αλλά η λογική και η ΑΕΚ θα νικήσουν!
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου για τους… ψεκασμένους σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ που απειλούν την ψυχική υγεία μας και τη στάση της ΑΕΚ σε όλα αυτά

Δεν θέλω να μιλώ πολύ για το μπάσκετ. Βλέπω, ακούω, διαβάζω, αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω τα περισσότερα από αυτά που συμβαίνουν. Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να ανοίξουμε ιστορικές κουβέντες για τους τρόπους που χρησιμοποιήθηκαν για να ανακοπεί η προσπάθεια της ΑΕΚ και στα χρόνια του Φιλίππου και τώρα του Αγγελόπουλου. Γιατί είναι φανερό – μόνο και μόνο τους τίτλους να δεις θα καταλάβεις – πως η ΑΕΚ χαλά τη… μανέστρα που θέλουν να επιβάλουν στο ελληνικό μπάσκετ. Γι’ αυτό και είναι φανερό πως καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να φανούν όλες οι αδυναμίες.

Δεν είναι κάποια «άκακη» ομάδα, που τη… θαυμάζουν για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, για τη μεθοδική δουλειά που κάνει, για την Ακαδημία της. Τα βλέπουμε γύρω μας συνεχώς. Οποιος αρέσκεται να έχει ταβάνι την 3η θέση στο πρωτάθλημα και καμιά συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου, είναι καλοδεχούμενος. Οποιος θέλει να σπάσει το δίπολο και να πάρει τρόπαια, κυνηγιέται αγρίως. Είπα κύπελλο και γέλασα. Σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία, φέτος η ΕΟΚ δεν έκανε κλήρωση, αλλά ορισμό. Ο στόχος ήταν να παίξουν στον τελικό Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Μαγκιά. Αλλά για ποιον λόγο τους ταλαιπωρούν όλους; Γιατί δεν έβαλαν εξαρχής τους δύο να παίξουν στον τελικό και ας άφηναν τους άλλους να διεκδικήσουν το τρόπαιο και ας ήταν μια κατσαρόλα. Αλλά εδώ συζητάμε για το άθλημα που καταστρατηγεί κάθε έννοια ισονομίας στο πρωτάθλημα και την αναγνώριση (μαζί και τα έσοδα) που προσφέρουν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μια κλειστή λίγκα, που αφορά ελάχιστους.

Η τιμωρία από τη ΔΕΑΒ και το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου

Σε άλλα μπασκετικά νέα (που δεν είναι μόνο μπασκετικά), η κάκιστη διαιτητής που λέγεται Τσαρούχα οδήγησε την ΑΕΚ σε τιμωρία έδρας. Ας ξεκινήσουμε από κάτι αυταπόδεικτο. Πρόκειται για μια κάκιστη διαιτητή, που φαίνεται πως αρέσκεται να προκαλεί. Το εμπεδώσαμε αυτό, όπως και το ό,τι θα συνεχίσει να σπάει τα νεύρα όλων μέχρι να αποχωρήσει. Αλλά έχει ενδιαφέρον, πως με βάση το θεατράλε που διεξήχθη την περασμένη Δευτέρα στα Λιόσια, κατανοήσαμε πως υπάρχει πλέον και κυβερνητική επιτροπή (ΔΕΑΒ) για τα θέματα της βίας. Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική, που θα εκτίσει απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας του κ. Λιόλιου, αλλά αυτά είναι σατανικές συμπτώσεις που συμβαίνουν στον αθλητισμό. Αν πάμε σε αυτήν τη φάμπρικα, να υπάρχουν τιμωρίες όπου πέφτουν μπουκάλια δεν θα τελειώσουμε ποτέ και αυτό δεν συμφέρει κανέναν. Αυτό που περιμένει ο κάθε πολίτης αυτής της ευνομούμενης χώρας είναι να μην υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Το πρόγραμμα από το… Καματερό και η πρόκληση για την ΑΕΚ

Διαβάστε τη συνέχεια

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X