Υποδοχή «αυτοκράτορα» στον Αλέ από την Ντόρτμουντ (VIDEO)

Υποδοχή «αυτοκράτορα» στον Αλέ από την Ντόρτμουντ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία «βασιλική» υποδοχή από την ομάδα του περίμενε των πρωταθλητή του Κόπα Άφρικα με την Ακτή Ελεφαντοστού, Σεμπαστιάν Αλέ, στην επιστροφή του στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ μετά τον μεγάλο θρίαμβο.

Ο Σεμαστιάν Αλέ είναι αναμφίβολα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα τις τελευταίες μέρες, αφού ένα δικό του γκολ έγινε αφορμή να «σηκώσει» στο πόδι όλους τους συμπατριώτες του.

O επιθετικός της Μπορούσια Ντόρντμουντ, με μία τρομερή προβολή στο 81ο λεπτό έδωσε το τρόπαιο στην χώρα του και έκανε ένα έθνος να πανηγυρίζει χωρίς σταματημό. Αυτή ήταν η 3η κατάκτηση των Ιβοριανών στην ιστορία της διοργάνωσης και μάλιστα μπροστά στους φιλάθλους τους, αφού φέτος η Ακτή Ελεφαντοστού ήταν η οικοδέσποινα χώρα. Παίκτες και υπόλοιπα στελέχη γιόρτασαν ξέφρενα την επιτυχία του, με την επιστροφή του στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.

Ο Σεμπάστιαν Αλέ είχε σκοράρει και στο ημιτελικό κόντρα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, κάνοντας έτσι την παρουσία του στο τουρνουά. Όλα αυτά τα κατορθώματα για έναν παίκτη που το καλοκαίρι του 2022 είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στα γεννητικά όργανα και υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και τέσσερις κύκλους χημειοθεραπείας προκειμένου να ελεγχθεί η εξάπλωση της νόσους του.

Ένας αληθινός ήρωας εντός και εκτός γηπέδου, λοιπόν, που πλέον αποτελεί παράδειγμα για κάθε ποδοσφαιρόφιλο και όχι μόνο. Αν δεν αξίζει αυτός τέτοια υποδοχή, τότε ποιος;

Δείτε το σχετικό βίντεο με τους πανηγυρισμούς:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X