Ποια ομάδα μπορεί να «κλέψει» τον Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης;

Ποια ομάδα μπορεί να «κλέψει» τον Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης;
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κιλιάν Μπαπέ θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της φετινής σεζόν – Άγνωστο: Σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Είναι αλήθεια, βέβαια, πως υπάρχει φαβορί ανάμεσα στους διεκδικητές του 25χρονου Γάλλου σούπερ σταρ. Είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, που προσπάθησε άλλες δύο φορές στο παρελθόν, τη μία όταν ακόμα ο παίκτης ήταν στη Μονακό και την άλλη πριν αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Παρί.

Ωστόσο, όσο δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και με δεδομένο ότι ο ποδοσφαιριστής φεύγει από το Παρίσι ως ελεύθερος, άρα δεν χρειάζεται να δαπανηθούν χρήματα για μεταγραφή, ο δρόμος της διαπραγμάτευσης μαζί του είναι ανοιχτός και για άλλες ομάδες.

Πριν από δύο χρόνια οι Μαδριλένοι έκαναν μια τεράστια οικονομικά προσφορά στον Μπαπέ, μια πρόταση την οποία φαινόταν αδύνατο να αρνηθεί. Και τελικά την αρνήθηκε όταν μπήκε στη μέση το Κατάρ δίνοντας του… χρυσάφι για να τον κρατήσει στους Παριζιάνους.

Τώρα τα οικονομικά δεδομένα από πλευράς Ρεάλ είναι διαφορετικά. Η «βασίλισσα» θέλει πολύ να κάνει δικό της τον Μπαπέ, ωστόσο η αγωνιστική… έκρηξη του Βινίσιους και οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Τζουντ Μπέλιγχαμ δείχνουν ότι ίσως ο Γάλλος να μην της είναι πια τόσο… απαραίτητος.

Και σίγουρα δεν είναι διατεθειμένοι οι Μαδριλένοι να… ξηλωθούν και να διαταράξουν τις οικονομικές ισορροπίες στους μισθούς στο ρόστερ.

Άρα, αν ο Μπαπέ κοιτάξει πρώτα τα χρήματα, όπως άλλωστε έκανε το καλοκαίρι του 2022, τότε ίσως να μην καταλήξει στη Μαδρίτη.

Θα μπορούσε η Μάντσεστερ Σίτι να του προσφέρει ένα παχυλό συμβόλαιο και να τον ενώσει με τον Έρλινγκ Χάαλαντ φτιάχνοντας ένα δίδυμο βγαλμένο από όνειρο; Θα ήθελε ο νέος μέτοχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σερ Τζιμ Ράτκλιφ, να δώσει το στίγμα της νέας εποχής με μια τεράστια επένδυση σε έναν σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου;

Και η Τσέλσι, εννοείται, έχει τα χρήματα για να δελεάσει τον Μπαπέ, αλλά με την αγωνιστική εικόνα που έχει η ομάδα τα τελευταία χρόνια θα είναι δύσκολο να τον πείσει να μετακομίσει στο Λονδίνο. Επίσης, Άρσεναλ και Λίβερπουλ θα μείνουν εκτός της διεκδίκησής τους;

Και η Σαουδική Αραβία; Είναι ένα σενάριο που ακούστηκε το περασμένο καλοκαίρι σαν μια μέση λύση. Εκεί κι αν υπάρχουν τα χρήματα για να δελεάσουν έναν ποδοσφαιριστή, αλλά στα 25 του ο Μπαπέ αν αποφάσισε να φύγει από την Παρί, μάλλον δεν το έκανε για να «θαφτεί» στη Σαουδική Αραβία ή στο MLS.

Σε άλλη γαλλική ομάδα εννοείται ότι δεν θα πάει, η Μπάγερν έχει ξεκαθαρίσει χρόνια τώρα ότι δεν μπαίνει σε «πόλεμο» για την διεκδίκηση παικτών και ήδη έκανε πέρυσι την υπέρβασή της με τον Χάρι Κέιν, στην Ιταλία δεν φαίνεται να υπάρχει εφικτός προορισμός, αν και ο Μπαπέ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τη Μίλαν.

Η Μπαρτσελόνα ακόμα και αν τον ήθελε, οικονομικά δεν… βγαίνει για να τον αποκτήσει.

Άρα; Είναι ή η Ρεάλ Μαδρίτης ή η Πρέμιερ Λιγκ. Μένει να φανεί αν το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Μπαπέ θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα ή αν ο πρωταγωνιστής έχει αποφασίσει για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας του.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X