Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Bundesliga (16/2)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Bundesliga (16/2)

Με το Κολωνία - Βέρντερ ανοίγουν σήμερα τα προγνωστικά μας στην Bundesliga

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυνατό ματς για προγνωστικά στην Bundesliga ανάμεσα στην Κολωνία και τη Βέρντερ που ξεκινά στις 21:30.

Προγνωστικά Bundesliga

  • Πρώτος γύρος: Βέρντερ Βρέμης-Κολωνία 2-1
  • Η Βέρντερ έχει σκοράρει και στα 8 τελευταία παιχνίδια της στη Bundesliga

Η Κολωνία θα προσπαθήσει να αυξήσει τις ελπίδες επιβίωσής της στην Bundesliga όταν υποδεχτεί τη Βέρντερ Βρέμης στο Στάδιο Ράιν Ενεργκί, την Παρασκευή το βράδυ.

Από τη βαριά εντός έδρας ήττα με 4-0 από την Μπορούσια Ντόρτμουντ στα τέλη του περασμένου μήνα, η Κολωνία έχει δείξει θετικά σημάδια τις τελευταίες εβδομάδες καθώς συγκέντρωσε πέντε βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια της, με νίκη 2-0 επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανάμεσα σε δύο ισοπαλίες 1-1 εκτός έδρας κόντρα στη Βόλφσμπουργκ και τη Χόφενχαϊμ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν μοιρασμένες τελικές προσπάθειες για γκολ, με την Χοφενχαϊμ να έχει 56% ποσοστό κατοχής της μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο η Χόφενχαϊμ αύξησε τον χρόνο κατοχής της μπάλας, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο 79ο λεπτό η Κολωνία κατάφερε να σκοράρει με τον Φινκγκρέιφ και να φτάσει κοντά στη νίκη. Τελικά η Χόφενχαϊμ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Αντρέι Κράμαριτς.

Προγνωστικά Bundesliga (16/2)

Με δύσκολα παιχνίδια εναντίον της Στουτγάρδης και της Μπάγερ Λεβερκούζεν στον ορίζοντα, ο Τίμο Σουλτς θα επιθυμεί να δει την ομάδα του να βγαίνει νικήτρια σε μια σημαντική αναμέτρηση απέναντι σε μια ομάδα της Βρέμης, την οποία είχε πολλές επιτυχίες, τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X