Παναθηναϊκός-ΑΕΚ Betsson: Η κριτική των παικτών

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ Betsson: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Η Ένωση προσπάθησε αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Η ΑΕΚ Betsson ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Κυπέλλου. ‘Ολοι οι παίκτες τα έδωσαν όλα και παρά το πολλά προβλήματα ήταν ανταγωνιστικοί, μέχρι το τέλος.

Διαβάστε την κριτική των παικτών της ΑΕΚ:

Ζώης Καράμπελας – 5: Βοήθησε πολύ στο αμυντικό κομμάτι με την πίεση του πάνω στην μπάλα και ειδικά στον Ναν, όμως για μια ακόμα φορά η αδυναμία του στο τρίποντο, φάνηκε, αφού οι παίκτες του Παναθηναϊκού τον άφηναν εντελώς ελεύθερο και είχε 0/3 σουτ.

Άλφης Πιλάβιος – : Δεν έπαιξε

Τσέισον Ραντλ – 6 : Ο Αμερικανός ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και ήταν ο μόνος που ευστοχούσε από την περιφέρεια στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο περιορίστηκε από τους «πράσινους» και έκανε το κρίσιμο λάθος στην επίθεση, χάνοντας την ευκαιρία να μειώσει η Ένωση στο καλάθι.

Τζόρνταν ΜακΡέι – 6 : Παρόλο που στο πρώτο μέρος ήταν καλά κλεισμένος και δεν πήρε πολλές προσπάθειες, στο δεύτερο, πήρε μπάλες επάνω του, σκόραρε δύσκολα καλάθια και ήταν ο παίκτης που οδήγησε την αντεπίθεση της ΑΕΚ.

Όμηρος Νετζήπογλου – 5 : Ο Νετζήπογλου ήταν αρκετά καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε, πίεσε στην άμυνα, σκόραρε στην επίθεση και ίσως έπρεπε να παίξει λίγο παραπάνω.

Γιάννης Κουζέλογλου – 6 : Ο έδωσε ότι είχε στις δύο ρακέτες, σε μια πολύ δύσκολη αποστολή, αφού τα προβλήματα στο 5, ήταν μεγάλα και αναγκάστηκε να παίξει εκεί για μεγάλο διάστημα, απέναντι σε πιο δυνατούς αντιπάλους, όμως σε γενικές γραμμές ήταν και πάλι θετικός.

Τζόρνταν Μόργκαν – 4 : Ο Αμερικανός έσφιξε τα δόντια και έπαιξε με ένεση στο παιχνίδι και ήταν πολύ δύσκολο για αυτόν να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως τα έδωσε όλα.

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας – 8 : Ο Λιθουανός παικταράς επέστρεψε φουριόζος στην ομάδα και με την εμφάνιση του, έδειξε πόσο έλειψε η παρουσία του. Ο Κούζμι ήταν ο καλύτερος παίκτης και πρώτος σκόρερ με 18 πόντους, δίνοντας άλλη διάσταση στο παιχνίδι της ομάδας.

Δημήτρης Αγραβάνης – 5 : Ο Αγραβάνης παρόλο που είχε διάθεση και προσπάθησε πολύ να αγωνιστεί ως σέντερ, εντούτοις η αστοχία του στις βολές (2/7) και κάποιες κακές επιλογές στοίχισαν στην ομάδα.

Όστιν Χόλινς – 6 : Επιτέλους ο Χόλινς αγωνίστηκε όσο πρέπει και πήρε τα σουτ που μπορεί να πάρει και ήταν και αυτός στους παίκτες που βοήθησαν στην αντεπίθεση της ΑΕΚ. Πρέπει ο προπονητής της ομάδας να τον εκμεταλλευτεί περισσότερο σε άμυνα και επίθεση.

Μάνος Ματαλλιωτάκης –  : Δεν αγωνίστηκε

Μπράντον Νάιτ – 4: Ο Νάιτ είχε ένα κακό βράδυ, καθώς δεν μπόρεσε να βοηθήσει επιθετικά, ενώ τον σημάδεψαν στην άμυνα και τον φόρτωσαν με φάουλ. Χρειάζεται πολλά περισσότερα η ΑΕΚ από τον Νάιτ ειδικά στο θέμα του σκοραρίσματος.

Ηλίας Ζούρος: Το πρώτο πραγματικά καλό κοουτσάρισμα του Έλληνα τεχνικού, που παρουσίασε μια ΑΕΚ βελτιωμένη σε σχέση με την Δευτέρα, με καλό αμυντικό πλάνο και νέες ιδέες στην επίθεση. Μακάρι αυτή να είναι η εμφάνιση που θα δώσει ψυχολογία τόσο στον ίδιο όσο και στην ομάδα για να σηκώσει κεφάλι στην συνέχεια.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X